⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
İlk yenilgide yorumcular buradaki tatlı su GS'lılar dahil herkes hocayı eleştirmeye başladı ayıptır ayıp utanın biraz

Geçen haftaki mete'nin var performansını görünce dedim çağırır belki hakemi ama sasirtmadilar. Barış'n pozisyonuna penaltı vermem ama icardi' nin ki net penaltı.

Ceza versen ne olacak, itiraz etsen ne olacak? Adamlar kafalarina göre takılıyor. Galatasaray kulübü olarak düdük astiramiyoruz. Yazık vallahi.

Cl dönüşü Icardi yerine Bakambu, Kerem yerine Mertens, Ziyech yerine Barış, Boey yerine Ali Turalp falan oynatırsın dersin ki takım çok yorgun, bu maçta rotasyon yapmak zorundaydık dersin. Yenilsen de kimsenin sesi çıkmaz.

Ama böyle kanıma dokunuyor yahu. Bakambu var, Mertens var, Barış var, Kerem Demirbay var, Ndombele var biz hala aynı adamlarla çıkıp duruyoruz. O zaman niye aldık bunları hoca? Bu adamların hiçbirini takıma geldikten sonra ismini öğrenmedik… Bunlar da kaliteli oyuncu, oynatmayarak nasıl performans elde etmeyi planlıyorsun? İşin kolayına kaçma, oyuncularından formda ve hazır olanı sakat bile olsa oynat. Ndombele, Kerem, Bakambu hazır hale gelmese de olur. 12-13 oyuncuyla gidemezsin her zanan

kaan niye oynamadı bilmiyorum ama sergio-tor'la ikili oynadığında ortasaha çöküyor illa oynayacaksa kerem yerine oynamalı kaan-tor bozulmamalı kerem kendi mevkisinde oynamalı

Açıkçası ben ne volkana ne hataya hiç kızamıyorum biz bu bitiricilik ile biryerde patlayacaktik bence iyi oldu belki hocada uyanır anlar görür bazı gerçekleri

Avrupa ligini kursalarda bu sikeci satilmis hakem. Ve liginden kurtulsak.
Acik acik sike yapiliyor ne bi sorusturma ne birsey var...

Okan'ı övdüğümüz gibi eleştirmeyi de bilelim arkadaşlar

Yanlış değişiklikler ve yanlış zamanlama konusunda hatalı

Ve aynı hatayı devamlı yapıyor

Geçen seneden beri gram kendini geliştiremedi bu konuda

Ayrıca bazı isimlere çok fazla tolerans gösteriyor

Onun dışında bu sonuçlar olacak normal

Kötü oynadık, hatalar yaptık ve kaybettik

Bu kadar basit

Milli ara öncesi kaybetmek fena ya keşke bayern 5 atsaydı şu maçı yenseydik eyüp ayın falan nerde anlamadımki

Bu sonucun üstüne fener bırakmaz ve tekrar havaya girer
Pislikler aynen devam ediyor, fenere olsa VAR’a kalmadan %100 çalınacak 2 penaltı çalınmadı
Ama 35 dk uzun oynamak dışında tek bir pozisyon bulamadık
Atak organizasyon sıfır
Değişiklikler öyle kötü ki takım çorbaya dönüyor ve herkes panik oluyor
O değişikliklerin çalışılmadığı çok belli, takıma anlatılmadığı çok belli, kimin ne yapacağı belli değil, kimse ha şu girdiyse şimdi şunu deneyeceği gibi bir mefhum yok
Değişiklikler tamamen bir de şu oyuncuyu deneyeyim mantığıyla yapılıyor
“Rakipte şuraya yükleneyim” ya da “hep orta denedim bir de sıfıra inmeyi deneyeyim” vb. gibi bir olay olmadığı çok belli değişikliklerde
Icardi’yi hepimiz çok seviyoruz ama zarar vermeye başladı
Zaha daha bir şey gösteremedi
Ziyech zaten utanmasa oturarak oynayacak, sıfır hareket, tek bir adam geçme denemesi, koşu denemesi yok
Kerem sürekli pas hatası devam, pas alıp dağıtmak gibi bir olayı yok
Takım önde tam bir kargaşa
Biri bir yere koşuyor ama öteki tersine pas atıyor

Benim anladığım, hiç bir taktik idman yok
Oyuncu kombinasyonları deniypruz sadece
Ve hocamızın da dediği gibi oyuncyların birbirini tanımasını, birbirine alışmasını bekliypruz
Sanki kendiliğinden olacakmış gibi

Tek taktiğimiz rakibi hataya zorlamak
Ama onda bile be yapacağını bilmiyor takım

birde niye biz bu kadar acelci tuhaf bir oyun sistemimde oynuyoruz yav
45 dk lık koca yarıda eli ayağı dolaşır gibi top oynadık

Geri
Üst Alt