⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
1- Hatayın ilk golü ofsayt avantaj sağlıyor top ilk atıldığında iki futbolcu ofsayt zaten nasıl devam ettirir.
2- Dadaşovun en az 4 sarı kartlık arkada faulü var 1 tane vermedi.
3- Barış Alper ve Icardi'nin pozisyonları penaltı.

Daha ne yapsın hakem bir fener forması eksikti.
Yönetim suskun.elimizden birsey gelmiyor adamlar sike yapiyor. Fenere olmayan penaltilar veriliyor. Daha fazla yazarsam bana sorusturma acarlar.😂😂😂 ama sike yapan hakemlere filan acilmiiyor. Tuhaf yaw

Yedigimiz gol net ofsayt,sebebini de pesin pesin aciklayayim iki oyuncu da en az 2 metre ofsayt sanchez ve boey ile birlikte en az 10 metre topa dogru hareketleniyorlar

Oyuncu 10 metre kosu yapmadan sanchez den gelse top ofsayt olmaz
Haklısın zaten top atıldığı anda 2 futbolcuları da ofsaytta, bayrak hemen kalkmalıydı kalkmadı. O golü biz atsak Türkiye ayağa kalkardı.

3 gün önce beygir gibi koşan manu lu oyuncular yine beygir gibi koştular ..

Kötü günlerden geçtikleri halde 3 gün önce 4 yedikleri halde dalga geçer gibi değil çıkıp adam gibi topunu oynadılar

Sana bir örnek vereyim, 2 hafta önce merak ettim, Cl maçlarından sonra takımlar ne yapmış diye, çoğu puan kaybetmişti, sen bir örnek vermişsin, ama aksi 10 tane örneği de vardır.

Ortasahamız toreria dışında dökülüyor.

Oliviera..kerem d...ndombele.. bomboş oyuncular

Devre arası üçünü şutlamak gerek yoksa şampiyonluk gider

İlk gol net ofsayt ikisi de topun peşinde koşuyor. Hadi barışı geçtim icardi net penaltı. Açmayalım arayı diye verilmedi bunun önünü almamız lazım

Cl dönüşü rotasyon şart en güçlü kadroyla oynayalım diyoruz da oyuncu da ne kadar kendini veriyor maça Rize'de de aynısı oldu ön tarafta bir iki değişiklik denenmeliydi.
Bence de Icardi oynamamalıydı ama rotasyon yapsak bile sonuç değişmezdi. 2 gün arayla bu kadar zor 2 deplasman gelirse sonuç kaçınılmaz. Ayrıca oyuncu değişikliklerinden sonra rotasyondakilerin ne durumda olduğunu görüyoruz. Bayern maçında Nelson yerine Kazım girseydi denildi. Bugün Kazım da gol yedirdi. En iyi dinlenen adam sahanın en kötüsüydü bizde. Keza Demirbay'ı Rize'de ilk 11 başlattık patır patır döküldü.

Sorunun yenilmek degilde ozellikle 2-1 geriye dusdukten sonraki facia oldugunu tespit edemezsek malesef herkese cok yazik olur bu takimin press oyununu seviyorum ama bu kadar kotu hucum etmek hatta edememek cunku yaptigimiz seyin izahi yok asil sorun bu set oynamayi ogrenmek zorundayiz bunun baska yolu yok

Bazen sacmaliyorsunuz cidden. Rakibe tek sarı kart verme dan dun girissinler üstüne ofsayttan gol+ verilmeyen penaltı. Tamam iyi oynamadik da ver kardeşim hakkımız olanlari. Soruyorum simdi dandun dalanlara ilk yaridan 2 sari ciksaydi ikinci yari böyle dandun girisebilirler miydi? Bazen cidden sacmaliyorsunuz. Verilmeyen her kararin bir etkisi oluyor sahadaki topa. Kicimizi yırttik bayern macindan sonra davies atilmadi diye. Ee ayni bok işte adam 8 tane ful yapmis 1 kart yok. O zaman herkes 50 faul yapsin kart almasın

Bu tarz yenilgiler Okan hocaya geçen yıl hocaya hep ciddi ders oldu umsrim bu da öyle olur

Mağlubiyet umduğumdan fazla üzdü, bu moral bozukluğunu yarın ADS'nin galibiyeti paklar.

Ayi Volkan'in Galatasaray'a karsi bali devam ediyo. SL maci sonrasi evinde dogru taktikle oynadi. Zayif bir kadrosu var ama en azindan ilerideki heriflere durmadan guresin, ileri cikartmayin demis. Iki kere geldiler iki gol attilar. Bir lig maci icin dogru taktik.

Cl maçı dönüşü yorgunluk olur takım iyide oynamayabilir bu demek değil ki Galatasaray puan kaybetsin. Kaç senedir sahada hakemide yenmek zorunda kalıyoruz. Son dk İcardi pozisyonunda vara bile gidilmedi. Bunun adı şerefsizlik ve şikedir.

Ayi Volkan'in Galatasaray'a karsi bali devam ediyo. SL maci sonrasi evinde dogru taktikle oynadi. Zayif bir kadrosu var ama en azindan ilerideki heriflere durmadan guresin, ileri cikartmayin demis. Iki kere geldiler iki gol attilar. Bir lig maci icin dogru taktik.
Hakem p.çlerinin katkısıyla bile yarı sahayı geçemediler, rezil kepaze berbat bi takım bu hatay, net küme düşerler. şikeci adi herifler beter olsunlar.

Hakem genel olarak kart kullaniminda çok kötüydü Dadasov'a kartı vermedikçe adam daha da devam etti ..
Adam sürekli faul yaptı yani gerçekten Türk hakemleri futbolu bilmiyor sarı kart sadece sert faulde yada itirazda gösterilmez.
Bir oyuncu art niyetliyse futbolu katlediyorsa buna izin vermeyeceksin 60 tane faul yapamz

Geri
Üst Alt