⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
----------------------Günay-------------------
-Boey-----Nelsson----Abdülkerim----Angelinho-
----------Kaan Ayhan----Kerem D.---------------
--Tete-------------Mertens---------------Zaha--
----------------------Bakambu--------------------

Bu maçta atıyorum böyle bir kadro ile çıksaydık bu rezil futboldan daha mı rezil olacaktık. Bu yedekler böyle durumda bile beni oynatmıyorsa başlarım böyle adamın hocalığına adaletine demez mi.günay ne zaman oynayacak musleraının kolu kopunca mı. bakambu halil bu zamanda bile fırsat bulamayacaksa ne zaman bulacak kenardaki adama saygı gösterir mi artık bu adamlar.

ne oldu şimdi daha mı iyi oldu bu sonuç.tam oyuncu değiştirirken golü yedik bahanesi de yok bu rezil skorda.

Fener olsaydi bizim yerimizde ,, simdiye kadar resmi açiklama gelmisti bile. Biz boyle sustukca daha kotusu olacak.. okoc boyle anca sampiyon olacaklarini biliyor . Baska Turlu zor zaten onlar da biliyor... Allah sizi bildi gibi yapsin. Hirsizlar yuzsusler

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takim gol atamıyor yav hem de geçen sene başından beri icardi nin insanüstü performansı olmasa golsuzlukten kirilacaktik..O da 3-4 maçtır durunca kaldık öyle..

Şu maçta 1-1 den sonra icardi ve kerem in karşı karşıyalari,1 tane direkten dönen top,davinson pozisyonu ve abdulkerim kafası var 30-55 arası 5 pozisyon deplasmanda daha ne kadar pozisyona gireceksin ama olmuyor bir türlü.. Bunun 1 numaralı nedeni de kerem..Bu kadar düzenli gol kaçıran bir adam uzun zamandır görmedim.. 4.hafta samsun maçından beri golü yok ligde ki şu an 12.haftadayiz 8 haftadır golü yok ki her maç bir sürü pozisyonu heba ediyor bir arkadaş...Hücum verimsizligimizin 1 numaralı sebebi..

Takım mühendisliğinin ve transferlerin yanlışlığının ceremesini çektiğimiz bir hafta oldu. Sahadakiler iyi değil, girenler onlardan da kötü. Hoca 2.yarılarda hamle yapmayınca gol yeniyor, sonradan yaptığı hamleler de oyunu hep daha kötüye götürüyor tuhaf şekilde. Icardi, Muslera sakat olsa bile zorlana zorlana oynatılıyor, bu şekilde olunca kulübedekilerin de motivasyonu düşük oluyor. Rotasyonu doğru kullanamıyoruz, yapılan değişikler tamamen ezbere olmaya başladı, rakibi şaşırtabilecek en ufak bir aksiyon yok. Sistem değiştirmiyoruz, Abdülkerim'i sol beke almak dışında pozisyon değişikliği dahi yapmıyoruz. Ne Bayern maçında ne de bu maçta yenilgiyi hak etmedik ama yenilmiş olmak belki de iyi oldu, bu kadar üretkenlikten uzak, yavaş, temposuz, plansız bir takım olmamamız gerektiğini görüp inşallah sezonu kurtarırız bu sayede.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener olsaydi bizim yerimizde ,, simdiye kadar resmi açiklama gelmisti bile. Biz boyle sustukca daha kotusu olacak.. okoc boyle anca sampiyon olacaklarini biliyor . Baska Turlu zor zaten onlar da biliyor... Allah sizi bildi gibi yapsin. Hirsizlar yuzsusler

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demekki yönetimin elindende birsey gelmiyor. Şike yapa yapa sampiyon yapacaklar sikecileri.
Izlennmez bu lig
Uefa fifadanda umut yok zaten.

Arada olur böyle oyuncularımıza ve hocamıza sahil çıkalım. Hocam kerem i solda oynat yazık oluyor

Arada olur böyle oyuncularımıza ve hocamıza sahil çıkalım. Hocam kerem i solda oynat yazık oluyor

Solda zaha varken zaha oynar illa yerli diye kerem i ortada oynatmak yerine barış Alper i sağda oynatması lazım asıl doğru olan bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçların çoğunu tek farkla, bunların çoğunu zorlanarak kazandık. Hatta bazı iki farklı kazandığımız maçları da zorlanarak kazandık. Bu kadar zorlanmaya rağmen iyi puan topladık aslında. Bu sezon ligde skor olarak gücümüzü gösteremedik. Bir çok maçı da kötü oynadık. Bu maç top 3’e girer bu sezon için. Ama maçı asıl kaybettiren şey hocanın yanlış tercihleri ve müdahaleleri. Hocanın takımı böyle maçlara iyi hazır etmemesi. Rize maçı da böyleydi. Ligde ikna edici olamadık maalesef. Yönetim ve teknik ekinin bir durum değerlendirmesi yapması şart.

Aga 2 net penaltin verilmemis üstüne ofdayttan gol yemissin daha kadro mühendisligi yorgunluk okan hoca degisiklikleri diyorlar yaw 😂😂😂😂
Ortalik yangin yerine dönecegine millet memnun. Aynen devam ozaman

VAR konusmalarini aciklattiracaksinizzzzz

Hakemler hakkında bile açıklama yapmıyorlar bizimkiler. Ne kayıtların açıklanması?
Şimdi bu bahattin ve VAR’daki şerefsiz haftaya şikecilerin maçını yönetip 3 puan aldırırlar yine bizimkilerin sesi çıkmaz.

Solda zaha varken zaha oynar illa yerli diye kerem i ortada oynatmak yerine barış Alper i sağda oynatması lazım asıl doğru olan bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yerli diye değil kerem solda oynar diye öyle dedim hocam. Ben . Ama yerli diye düşünen olduğun da bilemem

bu maç bayern deplasmanından daha önemli maçtı .hoca bu maçı umursamadı bile kendi reklamı için bayerne odaklandı derim ben o zaman bu rezilliği görünce.torrent döneminde en son böyle rezil oyun görüyorduk.bu maçı alsak fener dağılacaktı moralmen şimdi yarın maçı alıp tekrar gaza gelecekler okan efendi sağolsun.bütün milli maç arasının da içine etti sağolsun.

Gol yollarında dünyanın en beceriksiz takımı olabiliriz bu kadar gol kaçırma konusunda meziyetli bir takım görmedim. Her maç en az 5 tane net pozisyonu berbat ediyoruz ve bu yüzden çok rahat kazanacağımız maçları ya zar zor kazanıyoruz yada bugünkü gibi puan kaybediyoruz. Takım bugün iyi değildi ama buna rağmen biraz bitiricilik olsa rahat bir galibiyet olacaktı muhtemelen. Bu bitiricilik konusu çözülmezse çok büyük problem olacak her maçı tek farklı ittir kaktır kazanamayız takım gol atmayı öğrenmeli hemde acilen. Bugünde kaleci hatasıyla rastgele bir gol attık keza Kasımpaşa maçında da benzer bir gol atmıştık organize hücumları gole çeviremiyoruz yada çok nadir çevirebiliyoruz bunun değişmesi şart.

Bayern maçına gereksiz yükselip bu maçı boşladık bu maç daha önemliydi halbuki kazansak fb iyice stres olacak puan kaybettiğinde de karışmaya başlayacaktı şimdi tekrar canlandırdık adamları iyi olmadı bu kayıp umarım ads yarın kazanır da telafisi olur bu mağlubiyetin

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt