SL 23/24 H:13 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 26 Kasım

Karagümrük neden hiç ara pası, defans arkası felan denemiyor arkadaş, golü bile yanlışlıkla attı adamlar.

Feg başta olmak üzere hepsi mal mal pas yapma derdinde.

Hele kaleci topa vurana kadar 10 saniye geçiyor.

Düdükten sonra hakeme tepki vuruşu 1. sarı,
Ardından deli dana gibi suratına hönkürmesi 2. sarı = kırmızı
Gel gelelim yediği küfürleri hak edercesine 1 tane kart çıkarmadı herif.

Yanlız biz bunlara 5-6 tane kitleyiz akıllı oynarsak pires gücü yüksek takımlara dağılıyor bunlar helva gibiler biraz bassa gümrük 2-3 ü bulur
dogru tespit ayrıca hızlı geçiş yapan takımlara karşıda maymun oluyorlar misal bunu antalya denemıstı ilk ama gol atamamıstı
derbilerde okan hocaya güvenim tam lakin o maça özel hakem isteyecektır mete zorbay gibi

Rezalet oynuyorlar özelikle tadic daha kasim ayi bitmeden fizik olarak bitmis

Karagümrük’lü oyuncular büyük bir aptallik yapmazsalar puan cikarirlar burdan

Bu maçı şikeciler alır ama pilleri bitmiş gibi oynuyolar.Sezon sonuna nefesleri yetmez muhtemelen

Tribün kapanacak mı göreceğiz. Sürekli hakemin anasına tacizde bulundular, kadına şiddete hayır gününden bi sonra ki gün bi hakemin annesini taciz ettiler

Aylarca Fener şöyle böyle diye kafa zikenler Fenere noldu, düştüler ben demiştim diyor şimdi

Olm siz nasıl bir güruhsunuz lan
Demistik bunlari adminim. Cok erken form tuttular ve 100% oynuyorlar diye. Biz ise 60%larda falan idik. Milli aradan biz iyi dönerken bunlar dökulmeye basladi, tamam eksikleri de var da. Bu duşuş kacinilmazdi, biz ise cikisa gececez simdi

Fener bu maçı yenecek admirim yenemezse sapla bana
Yenseler de bok gibiler

Antalya maçı güzel bir örnekti ne kadar leş takım olduklarına dair

Vurdukları gol oluyor bu sene, o yüzden kazanıyorlar

Bitiricilikler bizim gibi olsa şu an 13 puandaydılar

dogru tespit ayrıca hızlı geçiş yapan takımlara karşıda maymun oluyorlar misal bunu antalya denemıstı ilk ama gol atamamıstı
derbilerde okan hocaya güvenim tam lakin o maça özel hakem isteyecektır mete zorbay gibi
Abi ne yaparlarsa yapsınlar Bayern’i bile kitledi iki maçta bizim takım abartmıyorum Şuan Avrupa’da pres futbolu konusunda bence ilk 5 e gireriz pres işini cidden iyi yapıyoruz bu sene tek eksiğimiz mertebesin yaşlı oluşu devre arası veya sezon sonuna griezman yoklamak lazım tam Mertens tarzı genç hali az daha

Evet Mehmet buyukeksi söz sende. Bu cümleleri kurdugundan beri tek bir ceza verdiğinizi görmedik. Özelikle bu akşam yaşanan son olaydan sonra FB nin ceza rekoru yemesi lazım.

IMG_20231126_195605.jpg

Geri
Üst Alt