- 12 Ocak 2013
- 48.762
- 56.180
- 4.128
Mesajın ve niyetin gayet açıktı kıvırmaya gerek yok iyi forumlar 100 tane farklı konuda yediğin cezayı konuşabilirsinMesajı attığım ilk saniyeden beri haklıyım. İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajın ve niyetin gayet açıktı kıvırmaya gerek yok iyi forumlar 100 tane farklı konuda yediğin cezayı konuşabilirsinMesajı attığım ilk saniyeden beri haklıyım. İyi forumlar.
Ne var bunda. Doğru bir tanedir. Düşmanlarımla aynı fikirde olmamak için yalan mı söyleyeceğim.fblilerde penaltı degil diyor
icardinin ayagına basılan pozisyon penaltı degil mi?Ne var bunda. Doğru bir tanedir. Düşmanlarımla aynı fikirde olmamak için yalan mı söyleyeceğim.
Sen erman toroglu ve 20 milyon fbli penalti diyor bu aradaNe var bunda. Doğru bir tanedir. Düşmanlarımla aynı fikirde olmamak için yalan mı söyleyeceğim.
Mesajım netti inkar etmiyorum. Gördüğüm açıda penaltı değil dedim. Niyetimi de sorgulayamazsin. Cezada problem yok. Ama kabul et gaza geldin ya da gıcık oldun bana bastın cezayı.Mesajın ve niyetin gayet açıktı kıvırmaya gerek yok iyi forumlar 100 tane farklı konuda yediğin cezayı konuşabilirsin
Kale arkasindaki kameradan görünce değil dedim, yazdım. Başka açılardan ayağına bastığı görülüyor. Onu gorunce pişman oldum. Ama Erman Toroğlu ve birkaç yorumcu net penaltı değil demişti.icardinin ayagına basılan pozisyon penaltı degil mi?
bu aksam sametin elledigi pozisyondaKale arkasindaki kameradan görünce değil dedim, yazdım. Başka açılardan ayağına bastığı görülüyor. Onu gorunce pişman oldum. Ama Erman Toroğlu ve birkaç yorumcu net penaltı değil demişti.
Penaltı değil deyip milleti costurayim mibu aksam sametin elledigi pozisyonda
pozisyon temiz kaleye samet gecmis dedigin dogru mu
Pozisyon temiz
Kaleci değişmiş
Samet burada kaleci arkadaşlar
Yaa şaka gibi VAR sistemi geldi geleli bunların aleyhine hata yok böyle bişey olabilir mi yaa. Görmezden geliniyor şu pozisyonlar şaka gibi.Yine asıl nokta karıştırılıyor. Sıkıntı varda. Var ile yapıyorlar bu pisligi orta hakemler maşa...
Lan sen Süper Moderatörsun. Trolluk yapmayı bırakır mısın!
hocamLan sen Süper Moderatörsun. Trolluk yapmayı bırakır mısın!
Cidden degil mi ustadPenaltı değil deyip milleti costurayim mi![]()