SL 23/24 H:13 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 26 Kasım

Bu tarz şeyler ligin 2.yarisinda fikstür dönünce dahada çok olacak o yüzden şimdilik fragman bunlar

Mesajın ve niyetin gayet açıktı kıvırmaya gerek yok iyi forumlar 100 tane farklı konuda yediğin cezayı konuşabilirsin
Mesajım netti inkar etmiyorum. Gördüğüm açıda penaltı değil dedim. Niyetimi de sorgulayamazsin. Cezada problem yok. Ama kabul et gaza geldin ya da gıcık oldun bana bastın cezayı.

Bu arada sen de bana başka takım tutma imasında bulundugun için kendine ceza ver lütfen. Keyifli forumlar.

icardinin ayagına basılan pozisyon penaltı degil mi?
Kale arkasindaki kameradan görünce değil dedim, yazdım. Başka açılardan ayağına bastığı görülüyor. Onu gorunce pişman oldum. Ama Erman Toroğlu ve birkaç yorumcu net penaltı değil demişti.

İnşallah küme düşer bu kahpeler. Bir tane açıklamaları yok bize yenilselerdi yaygara yi koparırlardı. Bir kuruş kazançları varsa bu maçtan çocuklarından çıksın.

Kale arkasindaki kameradan görünce değil dedim, yazdım. Başka açılardan ayağına bastığı görülüyor. Onu gorunce pişman oldum. Ama Erman Toroğlu ve birkaç yorumcu net penaltı değil demişti.
bu aksam sametin elledigi pozisyonda

pozisyon temiz kaleye samet gecmis dedigin dogru mu

Bu sene 4 takim dusecek 2. Devre takimlar daha cok asilacak bu halde bile ite kaka mac kazanan herifleri gorecegiz 2. Yari

Cogu maclari deplasmanda o da ayri bir husus

Geri
Üst Alt