⚽ SL 23/24 H:13 | Galatasaray 4-0 Alanyaspor | MS | 25 Kasım

Konu dışı ama bu zaha muslera yı falan takipten çıkmış sorun yok demi sahada iyi duruyorlar dı az önce farkettim

Set düşmanı adam. Kerem varken sete oturamıyorsun, ya savunma arkası şişiriyor ya da kaptırıyor
Set dusmani olsa iyi bak iste senelerdir keremin yapmak istedigini zaha 45 dakikada yapti gerektiginde topla dondu gerektiginde basit oynadi gerektiginde uc kisinin icinden gecti kac top kaybetti cok azdir adam topu alip kostur kostur manasiz mantiksiz saldiriyor bazen ona bakinca

Yeldegirmenlerine saldiran don kisotu goruyorum mental sorunlari cok buyuk

Mertens tartışmasız fitse oynar, geçen sene de Mertens olmadığında nasıl zorlandıysak takımın enerjisi yüksek görünse de aynısını yaşadık 3-4 maçtır.

Tek olumsuz eleştirim Bay'a; 11 oyucusu çıkmayacak gibi bu çocuktan, kaldırmıyor kafayı, kaldırsa da geç tepki veriyor, yazık oluyor o fiziğe, enerjiye.

Hakem de dümdüz art niyetli, başımızı yakmaya yeltenirse kör göze sokar gibi hiç şaşırtmayacak. Bekliyorum.

Gol asiste takılma bunu keremdede görüyoruz. Maçları iyi izlerim

Manu maçında 11 oynatma gafletinde olmaz umarim
Gol asiste takılmıyorum zaten. Geriye gelip oyuna yön vermesine. Doğru presine takılmış durumdayım. Kerem konusunda en çok ben savunanlardanım. Kıyas yapmıyorum. Ama mertens bugün gayet güzel oynuyor golden ve asistten bağımsız bir şekilde söylüyorum...

Öyle zaten bu maç genelinde yazdım renktaş daviyle uyumlu durdu baya
bir iki yerde müdahele edeyim mi geri mi kalayım arasında kaldı - kazımcan hata yaptı zannetti muhtemelen herkeste.

net top kullandığı için hiç bir rolde sırıtmıyor gözümde. ama sanki kademeli kalmak gerektiğinde torreira ile ortada daha iyi katkısı oluyor

Şu oynanan futboldan gram zevk almıyorum
stare.gif

zaha yazar 3 olur maç, tete'de süre bulursa eğer gol atacak gibi bir his var içimde

Geri
Üst Alt