Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Konu dışı ama bu zaha muslera yı falan takipten çıkmış sorun yok demi sahada iyi duruyorlar dı az önce farkettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Set dusmani olsa iyi bak iste senelerdir keremin yapmak istedigini zaha 45 dakikada yapti gerektiginde topla dondu gerektiginde basit oynadi gerektiginde uc kisinin icinden gecti kac top kaybetti cok azdir adam topu alip kostur kostur manasiz mantiksiz saldiriyor bazen ona bakincaSet düşmanı adam. Kerem varken sete oturamıyorsun, ya savunma arkası şişiriyor ya da kaptırıyor
Gol asiste takılmıyorum zaten. Geriye gelip oyuna yön vermesine. Doğru presine takılmış durumdayım. Kerem konusunda en çok ben savunanlardanım. Kıyas yapmıyorum. Ama mertens bugün gayet güzel oynuyor golden ve asistten bağımsız bir şekilde söylüyorum...Gol asiste takılma bunu keremdede görüyoruz. Maçları iyi izlerim
Manu maçında 11 oynatma gafletinde olmaz umarim
bir iki yerde müdahele edeyim mi geri mi kalayım arasında kaldı - kazımcan hata yaptı zannetti muhtemelen herkeste.Öyle zaten bu maç genelinde yazdım renktaş daviyle uyumlu durdu baya
Konyaspordan alirsinŞu oynanan futboldan gram zevk almıyorum
yürü antuya!!!Şu oynanan futboldan gram zevk almıyorum
Şu oynanan futboldan gram zevk almıyorum
Ankaragücü maçı daha iyiydi.Bu sene ligde oynadığımız en iyi maç
Anarşik misin?
hayırAnarşik misin?
Carpma yok. Adamin özelligi o öyle sutlar cikarmak. Onu herkez beceremez de iste cogu sutu savunmaya carpiyor o da baska bir özelligi.Top sanki birden iniyor kaleye savunmaya carpmasa öyle gitmez
Çok ciddiyim gram zevk almıyorum kaos futbolu bile yok
Evet. O maçta da iyiydik.Ankaragücü maçı daha iyiydi.
çay@Recep Timur suan kola iciyor