⚽ SL 23/24 H:14 | Pendikspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Bir de kapalı defansa durarak ve kağnı hızında oynuyoruz
Bari duran top kazanın, kornerleri düzgün kullanın

Yav arkadaş gönderin gitsin şu kazımcanı teteyi, bu be aga bu kadar acemilik olur mu, çok ana çok çok çok özellikle kazımcan çok çok kötü. Burakın a takımı bizim gençlerde bile yedeği burak kadroya giremez. Berbat ötesi. Şu çocuğun şu takımda sıl bek oynaması skandal ötesi bi durumdur. Tete mete sergio bırak aga ya

Nuno Mendes var ama transferi zor gibi görünüyor.
Yani gidip yine fizikli olmayan bir bek alacaksak boşa uğraşmayalım elimizde gelebilecek standartlarda en iyisi Angelino var zaten. Ona uygun oyun oynamıyorsun diye adama topçu değil muamelesi yaptık, özgüvenini harcadık

avrupa dönüşünü full deplasmana veren tffye de selamlarımı yolluyorum
Pendikmi deplasmab koy takimi dalga gectigimiz nordsland filan bunlara 7 8 tanr sallar alayi deplasman olsa nolur oyuncularda okan burukta bariz mac seciyor mac secen topcu olsa kizmicam ama mac secen hocanin kendisi

Kendi kariyerinemi oynuyor napiyor

Renktaş, yerine adam varsa buyursun oynasın itirazım yok ki, Angelino'yu oynatıp 6 milyonu çöp kovasına atmak daha mantıklı geliyorsa birşey diyemem. Icardi'nin bile yerlerde süründüğü bir maç izliyoruz, bence sorunu bu kadar basite indirgemeyelim, Boey, Torreira dışında bugün sahadaki herkes çöp.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazim'in iyi oynadigi mac sayisi bu sezon 3'u gecmez, genel bir kalite dusuklugu var kendisinde. Suan sosyal medyada GS hesaplarin cogu kendisini istemiyor. (suan twitter'da fan sayfasi cok hesaplari da okuyorum genel yorumlar ayni). Angelino da olmadi, Kazimcan da olmayacak. Devre arasi bu takima bir sol bek transferi sart bunu demek istiyorum.

bu arada kerem hala sol kanatta oynamıyor kazımcan oynuyor

okan burugun sacma oyun planı yüzünden boey ve kazım sürekli önde

kazım bu mac gelen her topu öldürdü geriye attı kerem koşuyu atsada atmadı

keremde ortaya kayıyor kazım sola gecince

2. yarı kerem cizgide zaha gibi sabit beklemeli

Ziyech hiç merkez adamı değilmiş valla - hiç istasyon olamadı orda.

ziyech sağa geçmeli - merkeze adam sokulmalı.

icardi'yi yeterli bulmadım hiç iki maçtır.

Şu Pendick seyircisine iyice ayar oldum. Umarım ikinci yarı sustururuz şu köpek soylarını.

Yine leş bir futbol bi kerede çıkın ilk yarıdan bitirin şu maçı ya.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazımcan ve oliveria içine ediyor takımın vitesi ve tempoyu artırmak lazım avrupa dönüşü cumartesi maç veren tff ninde anasını

Geri
Üst Alt