Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.505
- 9.164
- 1.813
Bir de kapalı defansa durarak ve kağnı hızında oynuyoruz
Bari duran top kazanın, kornerleri düzgün kullanın
Bari duran top kazanın, kornerleri düzgün kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani gidip yine fizikli olmayan bir bek alacaksak boşa uğraşmayalım elimizde gelebilecek standartlarda en iyisi Angelino var zaten. Ona uygun oyun oynamıyorsun diye adama topçu değil muamelesi yaptık, özgüvenini harcadıkNuno Mendes var ama transferi zor gibi görünüyor.
Pendikmi deplasmab koy takimi dalga gectigimiz nordsland filan bunlara 7 8 tanr sallar alayi deplasman olsa nolur oyuncularda okan burukta bariz mac seciyor mac secen topcu olsa kizmicam ama mac secen hocanin kendisiavrupa dönüşünü full deplasmana veren tffye de selamlarımı yolluyorum
Kazim'in iyi oynadigi mac sayisi bu sezon 3'u gecmez, genel bir kalite dusuklugu var kendisinde. Suan sosyal medyada GS hesaplarin cogu kendisini istemiyor. (suan twitter'da fan sayfasi cok hesaplari da okuyorum genel yorumlar ayni). Angelino da olmadi, Kazimcan da olmayacak. Devre arasi bu takima bir sol bek transferi sart bunu demek istiyorum.Renktaş, yerine adam varsa buyursun oynasın itirazım yok ki, Angelino'yu oynatıp 6 milyonu çöp kovasına atmak daha mantıklı geliyorsa birşey diyemem. Icardi'nin bile yerlerde süründüğü bir maç izliyoruz, bence sorunu bu kadar basite indirgemeyelim, Boey, Torreira dışında bugün sahadaki herkes çöp.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onlar bence fbjk taraftarlarıdır yoksa kim gidip pendik için bağırır yavŞu Pendick seyircisine iyice ayar oldum. Umarım ikinci yarı sustururuz şu köpek soylarını.
Onlar pendik seyircisimi hic sanmam alayi fenerlidirŞu Pendick seyircisine iyice ayar oldum. Umarım ikinci yarı sustururuz şu köpek soylarını.