SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Beşiktaşın savunması leş umarım colley yetişir en azından o oynar. Onun dışında ümitli değilim. Bir ihtimal yeni başkan ilk derbi 40 bin taraftar falan belki oyuncular asılır maça.

Bu macin sonucundan cok psikolojisi onemli gecen sene burdaki mac berabere bitmisti fener saldirmamis dengeli oynamisti

Bu sene olaylar oyle degil medya kadro kalitesi kalitesi diye bagirip duruyor fener yener besiktas eksik ismail eagle hocam liderlik icin kazanmak zorunda ikinci buyuk maclari ilk macta kendi sahalarinda hamsispora yenildiler

Bu macida kotu oyunla 2 farkla kaybederlerse yerle bir olurlar

Fenerin deplasman oyunu hic yok eger riza gaza gelmeden abdullah hocam gibi ilk 15 dakka baskili oynayip sonra topu fenere birakirsa rahat kazanirlar gaza gelip arkayi acarsa ozaman mac ortaya gelir

2-2 skor kafama çok yatmaya başladı. tjklı topçular yeter ki maça konsantre olsun, fbnin kazanabileceğini düşünmüyorum

Yiyin ula birbirinizi çerezleri hazırladım akşam için

Beşiktaş 2019 yılından beri Fener'e kaybetmiyor.

- Yeni yönetim.
- Yeni hoca.
- Kendi stadları.

Taraftar eskisi gibi çoluk çocuk değil, ateşli olacak bu sefer. Beşiktaş maçı ya kazanır, ya da en kötü berabere biter.

Beklentilerim;

- Fener 2 ya da 3 puan kaybedecek.
- Fener 2 kart cezalısı ya da sakat bırakacak sahada.

Bu maçı gergin izlememek için bizim dünkü maçta çok sinirlendim. 2-1'e geldiğinde gerildim. Futbol eğlencesinin en iğrenç tarafı başka derbi öncesi puan kaybetmek. Bu akşam ise aşırı keyifli bir akşam olacağını düşünüyorum.

Şu an Fenerde yıl bitene kadar sakatlığı devam eden 6 oyuncu var.

Bu maç içinse Samet ve Crespo kart sınırında. Eğer bu ikisi kart görürse, Konya maçına tam 8 eksikle hazırlanmak zorunda kalacaklar.

Lavukların Avrupa maçı 5 gün sonra, bu yüzden rotasyon yapmadan oynayacaklardır. Şanslılar bu konuda. Bizden 1 gün fazla dinlenecekler ve üstelik yine İstanbul'dalar.

Tahminime göre Fener bu maçta 1 sakatlık ve 3-4 kart görmesi hâlinde sezona havluyu atar. Kırılma noktası bir maç bu.

Abubakar son haftalarda boş boş sahada geziniyo onun yerine Cenk'i oynatırım ben olsam.Cenk'in kötü oynadığı derbi hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt