SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

kadro kalitesi olarak açık ara fener ama istenmeyen olaylar çıksın, 3-4 karşılıklı kırmızı kartlar havalarda uçuşsun, seyirci de boş durmasın sahaya insin vs vs
Kalite filan hikaye bu maclarda isteyen kosan basan kazanir hep boyledir gecen sene bizi icerde mahvetmislerdi kadromuz onlardan iyiydi bu sene icerdeki maci zar zor kazandik son saniye rosier dokunda berabere bitmisti

Dzeko cok kotu symanzki denen arkadasa pendik rize filan lazim tadic yerlerde surunuyor bir irfan bir fred var ellerindeki

Herkes tutturmus fredli fenerle fredsiz fener arasinda cok fark var diyeki bence fredde de bir nane yok yarin su begenilmeyen bjk orta sahasi fredide symanzkiyide cig cig yiyecek fener kadrosu isimli ama bitim oyunculardan kurulu trabzon macinda gorduk

Beraberlikte kötü sayılmaz ama önceliğimiz bjk tabiki

Beşiktaş sırtlan gibi bir camiadır. Şu an ligden kopmama fırsatı ellerine geldi. Yenerlerse 8 puana indirecekler Fenerbahçe'yle farkı. Fenerin bizle de maçı var. O fark daha da inebilir. Bunların hesabını yapıyorlardır. Ben Fenerin arkasında 2.'lik iddiası olan bir Beşiktaş isterim.

1702075877296.webp

1702075900488.webp

1702075992072.webp

Beşiktaş sırtlan gibi bir camiadır. Şu an ligden kopmama fırsatı ellerine geldi. Yenerlerse 8 puana indirecekler Fenerbahçe'yle farkı. Fenerin bizle de maçı var. O fark daha da inebilir. Bunların hesabını yapıyorlardır. Ben Fenerin arkasında 2.'lik iddiası olan bir Beşiktaş isterim.

:)

aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

Rıza FB'sine yapar kıyağını farkı yer yerine oturur.

Hakemin derbilerde ne kadar etkili olabileceğini gösteren bir maç olur. Karşılıklı goller olur muhtemelen iki takımında savunma kötü. Herkes fenerin hucum hatti daha kaliteli diyo ancak bjk de Aboubakar chamberlain ve Cenk var. Tadic symanski Dzceko üçlüsü var. Kalite olarak birbirine yakın. Savunmalar iki takımda da leş. Masuaku oynasa bjk nin bekleri daha dengeli derdim. Bilmiyorum oynar mı. Stoper olarak bjk fenerden cok daha kötü durumda. Orta sahalar iki takımında iyi 6 no su yok fenerde yine İsmail vs. var 6 oynayabilen bjk 6 no hiç yok. Bu bjk açısından dez avantaj. Gedsonda Fred den kötü degil.
İki takim içinde zor maç. Hakemin etki etmesine baya müsait olan. Şansı yaver gidenin kazanacağı. Karşılıklı gollerin olacağı bir derbi. Bjk evinde olduğu için avantajlı olur ve kazanabilir dusuncesindeyim

Geri
Üst Alt