SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Bu maçtaki Bjk son yıllarda izlediğim en kötü Bjk olabilir cidden aşırı kötüydüler. Yani açıkçası maçın hiçbir anında puan alabileceklerini hissetmedim zaten Gedson çıktıktan sonra az olan şansları tamamen bitmişti. Bu sezon ciddi manada hem ligde hemde Avrupa'da tamamen kendimize bağlıyız hata lüksümüz çok az umarım herşey hak ettiğimiz ve istediğimiz gibi olur.
fb ne zaman gol atacak diye bekleyerek gecen bi 110 dk izlememistim,her geldiklerinde gol olacaktı.boyle maçlar nadir olur

Fenerli ahrazlar yine uzay takımı moduna girmişler. İşlerine gelince sakat takım 6 yiyebilir, işlerine gelmeyince 10 sakatı olan Beşiktaş'ı yenerek havaya giriyorlar.

Bunlar kadar boş taraftar kitlesi yok. Umarım başarısızlıkları 5-10 yıl daha sürer ve taraftar namına bir cacıkları kalmaz.
girsinler havaya

Kagit üstünde bjk’nin kadro cok zayif

Hal böyle olunca futbol olarak da zayif kaldilar

Fener’in oyunu gecen sezona göre geride ama kadrosu ise gecen sezona kiyasla daha iyi

Bizimle oynayacaklari mac iki taraf icin de zor olacak

Acikcasi 1 puan iyidir
Hiç de zor olmayacak bizim için. Fenere karşı top oynayamaya çalışan her takım sorun çıkarttı. Fener futbol namına hiçbir şey oynamıyor. Bir tane planlı, organize atakları yoktu maçta.

Hakem ittirmersi olmasa şu an 4. sırada olurlar, Anadolu takımları kaleyi açıyor Feneri görünce.

Mert 8.0
Chamberlain 7.3
Cenk 7.1
Muleka 6.8

Diğerleri leş oğlu leş puan almış Flashscore uygulamasında.

Bugünkü bjkyi Pendik bile yenerdi bu kadar kötü bjk hiçbir derbide görmemiştim biz maçlarımızı aldığımız sürece sıkıntı yok Kadıköy'de yenilmeyelim yeter ikinci yarı çok kazık bir fikstürü var fbnin

Devre arası transfer dönemini nasıl geçirecek bjk acaba....bak şunu da diyorum.rosier,masuaku,colley,rashica ve gedson oynasın,tabi başlarında rıza olmazsa gider puan da alırlar kadikoyde.baya eksikler çünkü.hucumda adamı yok bjknin,bi takim derbiyi 110 dk ortasahasiz oynamamalı.rosier ve rashica ferdiyi cikarmazdi mesela

Bugünkü bjkyi Pendik bile yenerdi bu kadar kötü bjk hiçbir derbide görmemiştim biz maçlarımızı aldığımız sürece sıkıntı yok Kadıköy'de yenilmeyelim yeter ikinci yarı çok kazık bir fikstürü var fbnin
İkinci yari eksik olmayan bi bjk bile gider puan alır kadikoyde bunlardan eminim

Onur Bulut mu daha kötü bek Tarık Çamdal mı karar veremedim. Tadic'i 10 metre uzaktan tutmaya çalışıp sürekli arkasına attığı paslarla delik deşik oldular komik olansa bu adamı bedava almadılar 1 m euro bonservis verdiler.
Jk'den bir halt olmayacagi cikan kadrodan belliydi. Necip'li orta saha puan muan alamaz.

Fenerbahçe'nin karşısında pilot takımları Kasımpaşa olsa daha çok zorlarlardı herhalde. Beşiktaş futbol takımından başka her şeye benziyordu. Kıstas alınmaz hatta rehavete sokar bu tarz maçlar.

Kaçan penaltıdan sonra bile hırs yapmadılar. Biraz adam olsalar 2-2 olurdu. "Atamayana atarlar" klişesinin bile içinden geçtiler.
Hırs mırs hak getire, penalti kaçıran febe 11 dk da 4,5 pozisyon buldu. Böyle bir rezaleti hakikaten düşünüyorum, yok cidden izlemedim daha önce.

Onur Bulut mu daha kötü bek Tarık Çamdal mı karar veremedim. Tadic'i 10 metre uzaktan tutmaya çalışıp sürekli arkasına attığı paslarla delik deşik oldular komik olansa bu adamı bedava almadılar 1 m euro bonservis verdiler.
Mahkemelik oldular bunun için. Herif ne basıyor ne top kesebiliyor. Ortaları pasları zaten fecaat

Bailey i anlamadım ilk penaltıda bu kadar kontrolsüz gitmesini anlayan var mı ?

Bu arada Amartey saatli bomba

Geri
Üst Alt