SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Takımımızın şu maçtan çıkaracağı dersler: Fb ye ceza sahasinda kritik müdahaleden olduğunca kaçının. Sniperla vurulmuş gibi atliyorlar. Kart yemekten kaçının hakemler oyuncu atmak için yer arıyor.

Dip not: Fb ye kayıp edersek sadece hakem hatasından veya erken kırmızı kart vs görürsek olur diye düşünüyorum.

Rıza şoparı bile isteye o.syi vererek maçı verdi yav. Takımın da kötü olabilir tek basan adamın sakatlandığında soktuğun herif koşmayan beyninde yarışmayı salmış herif ayrıca eski takımı.

Sonra takımı geri çekip kontra oynayabilirdi ki oyuncuları buna müsait. Ceza sahası önünde 40 metre boşluk var ve senin oyuncuların topun gidemediği rakip sahaya koşmakla meşguller. Defanstaki ameller zaten başlı başına problem.
Tek oynayan ingiliz onu da boşa koşturup yordun 60.dakikada bitti herif.

Beşiktaş bildiğin kendi kendine yenildi.
Sivasta bize karşı çanakkale geçilmezi oynamayı biliyorsun kardeş fener maçlarında bunu biz senden niye göremiyoruz.
2ekmak bir süt olayından beri fener hayranı olup çıktı. Biz pankart açmışız gibi bize absürt bilenmeler.

Şu maç bizle olsa çıkış maçımız diye oyuncuları kenarda motive ediyor olurdu, fener olunca kasmaya gerek yok dimi rıza. Sana muhtaçmış gibi koşarak gelenler de malın önde gideni.

Takımımızın şu maçtan çıkaracağı dersler: Fb ye ceza sahasinda kritik müdahaleden olduğunca kaçının. Sniperla vurulmuş gibi atliyorlar. Kart yemekten kaçının hakemler oyuncu atmak için yer arıyor.

Dip not: Fb ye kayıp edersek sadece hakem hatasından veya erken kırmızı kart vs görürsek olur diye düşünüyorum.
Ceza sahasında ki boş oyuncuyu bilhassa bulma konusunda iyiler.

Fener'in tüm bağlantısını Tadic'in dağıttığı toplar dışında Dzeko sağlıyor. Dzeko yaşına göre inanılmaz oynuyor her hücumda topa değiyor kanatlara deplase oluyor sırtı dönük indiriyor. Bizim takımın stopetleri mutlaka buna çalışmalı Dzeko'ya göz açtırmamak lazım bir de İcardi de biraz Dzeko'yu izliyorsa kendine baksın bı zahmet 7 yaş var aralarında.

Rıza nın satışından sonra beşiktaş ın neden oynamadıgı belli oldu. Bir adam geldiğinden beri takıma sallayacak "yok bn takımı kursaydım şöyle olurdu böyle olurduyu geçtim ben olsaydım bu takımın yarısı olmazdı" diyecek. O topçularda oynayacak? Kim oynar olm sana ki basına yansımayalanları da bilmiyoruz

Fener'in tüm bağlantısını Tadic'in dağıttığı toplar dışında Dzeko sağlıyor. Dzeko yaşına göre inanılmaz oynuyor her hücumda topa değiyor kanatlara deplase oluyor sırtı dönük indiriyor. Bizim takımın stopetleri mutlaka buna çalışmalı Dzeko'ya göz açtırmamak lazım bir de İcardi de biraz Dzeko'yu izliyorsa kendine baksın bı zahmet 7 yaş var aralarında.

@Hayri Cund 🕵️‍♂️

Trabzon,adana demir ve noderland maçından sonra ne tadic ne dzeko,ne syzmasnki kalmisti.tarihin en rezil ve en eksik bjksiyle oynadıktan sonra gelip şunları övmeyin yav.arka bahcesi sivasi bile hakemle yenmis,karagumrugu hakemle yenmis takımdan bi bok olmaz

Fenerin bu kadar iyi gözükmesininde beşiktaş ciddi etkisi var maç 1-1 devam ederken daha 2. yarının başında orta alanda kaybedilen bir toptan sonra 6'ya 2 yakalanıyorsan ardından penaltıya kadar böyle devam ediyorsa kimse maç boyu geriye koşmuyorsa zaten kaybetmeye mahkumsundur.

O yüzden bu maç üzülmedim eğer maçı beşiktaş iyi oynasaydı ortada bir maçı fener şansa bala kazansa muhtemelen koyardı ama şu maçın sonucuna bakıp ah vah edilecek bir durum yok.

Trabzon,adana demir ve noderland maçından sonra ne tadic ne dzeko,ne syzmasnki kalmisti.tarihin en rezil ve en eksik bjksiyle oynadıktan sonra gelip şunları övmeyin yav.arka bahcesi sivasi bile hakemle yenmis,karagumrugu hakemle yenmis takımdan bi bok olmaz
İlk 11'deki 9 kişi sakat. İlk yarıda 2 kişi sakatlandı. Hâlen Fener övülüyor. Nord bunlara 6 çakıyor, madem bu kadar iyiydiler niye bir cacık yapamadılar?

Geri
Üst Alt