SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

İki kırmızı kart bjk ye, bir fbye, iki penaltı üç vardan iptal sahaya yabancı cisimler daha neler neler.....

tam beşiktaşın koyacağı havası var, formsuz sezonu bitirmiş, tam derbi kazanıp seyirciye kendini affetirecekleri maç. yapın lan güzelliğinizi. geçen sene yapmıştınız.

Mert
Onur Bailly Colley Bahtiyar
Amir
Salih Gedson
Chamberlain Aboubakar Rebic

Kendi maçımızı da kazandığımıza göre artık saldır Beşiktaş diyorum kadro bile dizdim.

1702063119343.webp

Ekibim belli:

Günok
O.Bulut Necip Colley Meraş
Ox Hacıahmetoviç Gedson
Ghezzal Aboubakar Rebiç

Haydi aslanlarımmm kartallarımmm 🦅🦅🦅🦅

maxresdefault.jpg

kadro kalitesi olarak açık ara fener ama istenmeyen olaylar çıksın, 3-4 karşılıklı kırmızı kartlar havalarda uçuşsun, seyirci de boş durmasın sahaya insin vs vs

Feneri yine haksız bir penaltı ile öne geçirirler ayrıca bjk kesin kırmızı yiyecek

Bjk, Şikebahçe Spor Kulübü'nün arka bahçesi bilmiyor musunuz? Bugüne kadar fener lehine yapılan hakem hatalarına hiç ses çıkarttıklarını gördünüz mü mesela? Fazla beklenti içine gitmeyin derim.

bjk çok kötü durumda ama fb'de pek iyi oynamıyor. Bizim lehimize bir sonuç olur umarım

Bu beşiktaş maçında umudum yok.Şimdiden kadro eksikti gibi bahanelerde bulunuyolar.Bize karşı 10 kişiyle gol attılar..

Fenerin bu maçı şikesiz veya hakemsiz kazanma ihtimali pek yok gibi. Olur da hakemle kazanırlarsa bakalım jimnastikçiler seslerini çıkarabilecek mi? Stadyum sponsorluğu sıkıntılı dedim hep. Bakalım malum holdingin boyunduruğu altına girmişler mi girmemişler mi onu bu maçta göreceğiz.

Ben bu maçta beşiktaşlıyım da bakalım beşiktaş beşiktaşlı mı yoksa fenerli mi... Onu bu maçta göreceğiz.

Sacma sapan 11 ler dolasiyor riza hocami degilmi gorecegiz sol bekte umut meras filan oynarsa isi zor besiktasin

Hem tayfur hem bahtiyar elli kere daha iyi oynar umut merastan cikmasi gereken kadro net budur

Mert
Onur Necip Coley Tayfur

Amir
Rebic Gedson Oxlade Muleka
Abou

Derbi diye Muleka yerine Cenkte tercih edilebilir prim almis aboubakar fenerin icinden gecer

Geri
Üst Alt