⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

samsun'un kupa maçına bakıyordum.

adana kendi evinde 3 tane yemişse bu adamlardan çokta zorlanmamamız gerekir

Zahmet olmazsa kaanin ve abdulun durumunu aciklasaniz diyorum artik. Antreman fotolorunda tek stoper nelsson kalmis gözukuyor

Muslera
Boey Nelson Demirbay Barış
Torreira Sergio
Ziyech Mertens Kerem
Icardo

Angelino'yu devrede yollamayacaksak o oynasın. Barış geçen maç hoştu da Yusuf Sarı karşısında ne yapar bilemiyorum.

Adana oyun olarak baya kötü,kluivert takımın içinden geçmiş,montella dönemi alışkanlıklar ve bazı kaliteli ayaklar olmasa puan durumunda çok daha aşağıda olurlardı

Kötü oyunun yanı sıra svenson gravillon rodrigues balo da sakat gözüküyo

Yusuf sarı eşleştiği bek sürekli atak yapınca onu savunmaktan hücum yapamıyo o yüzden solda barışla başlamalıyız,kazımla başlayıp yusuf atak yapacağına barışla başlayalım yusuf defans yapsın

2 takımın oyunu kötü,iki takımında hocası yok,ev sahibi avantajı ve daha kaliteli ayaklar sebebiyle maçı alırız

Hangi iki takımın hocası yok?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Muslera
Boey Nelson Demirbay Barış
Torreira Sergio
Ziyech Mertens Kerem
Icardo

Angelino'yu devrede yollamayacaksak o oynasın. Barış geçen maç hoştu da Yusuf Sarı karşısında ne yapar bilemiyorum.
Bence en son devşirme topçu oynatılacak yer stoper. U19 gencolarından biri oynasın bin kat daha iyi. En azından orijin pozisyonlu biri olur.

Demirbay ikili mücadelerde de tatmin eden bir herif değil, ofsaytı falan bozup başımıza iş açma ihtimalleri çok yüksek hem BAY hem Demirbay ile geride epey tehlikeli bence.

Apo ve Kaan olmazsa Semih Kaya, Ozan Kabak misali gencolardan birini koyalım en iyisi bence.

Okan hoca Zaha ile Abdülkerim Adana maçında bizimle olacak demiş idi belki yarın idmanda olurlar yahut perşembe son idmanda. Ama Kaan durumu ne için açıklanmadı anlamadım.

Bek ve ön liberoda stoper özellikli oyuncumuz yok iken Emin Bayram'ı kiralamak skandaldı onun cezasını bu ay içerisinde çekebiliriz.

Bence en son devşirme topçu oynatılacak yer stoper. U19 gencolarından biri oynasın bin kat daha iyi. En azından orijin pozisyonlu biri olur.

Demirbay ikili mücadelerde de tatmin eden bir herif değil, ofsaytı falan bozup başımıza iş açma ihtimalleri çok yüksek hem BAY hem Demirbay ile geride epey tehlikeli bence.

Apo ve Kaan olmazsa Semih Kaya, Ozan Kabak misali gencolardan birini koyalım en iyisi bence.
Metehan veya Emin olsaydı oynatak derdim de doğru düzgün prof maçı olan kimse yok. Ali Yeşilyurt var onu da sezon başı bir hazırlık maçında sonradan aldı. Sırıttı baya hatta maç dönmüştü

Metehan veya Emin olsaydı oynatak derdim de doğru düzgün prof maçı olan kimse yok. Ali Yeşilyurt var onu da sezon başı bir hazırlık maçında sonradan aldı. Sırıttı baya hatta maç dönmüştü
Bence yine de o oynamalı. Orijin mevkili adam her zaman daha iyidir stoperde.

Hazırlık maçları çok karışıkık yav kim bilir hangi orta sahayla oynadık o maçta. Hep çorba gibi oluyor o maçlarda takımlar.

keske emini vermeseydik

Demirbay’dan stoper falan olmaz adam ayakta zor duruyor gülesim geliyor bazen, her iyi oyun kuran stoper mi olacak

Alt yapıdan bir stoper daha varmış dün idmanda

Geri
Üst Alt