- 12 Ocak 2013
- 48.762
- 56.181
- 4.128
bu adamı ancak forumda feramuz savunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SağolSami hocam yetmez diyorum, saygılar
İdman fotolarında Kaan, Apo ve Zaha yok
Kazanan ekip çok iyi değil mi
Adana oyun olarak baya kötü,kluivert takımın içinden geçmiş,montella dönemi alışkanlıklar ve bazı kaliteli ayaklar olmasa puan durumunda çok daha aşağıda olurlardı
Kötü oyunun yanı sıra svenson gravillon rodrigues balo da sakat gözüküyo
Yusuf sarı eşleştiği bek sürekli atak yapınca onu savunmaktan hücum yapamıyo o yüzden solda barışla başlamalıyız,kazımla başlayıp yusuf atak yapacağına barışla başlayalım yusuf defans yapsın
2 takımın oyunu kötü,iki takımında hocası yok,ev sahibi avantajı ve daha kaliteli ayaklar sebebiyle maçı alırız
Bence en son devşirme topçu oynatılacak yer stoper. U19 gencolarından biri oynasın bin kat daha iyi. En azından orijin pozisyonlu biri olur.Muslera
Boey Nelson Demirbay Barış
Torreira Sergio
Ziyech Mertens Kerem
Icardo
Angelino'yu devrede yollamayacaksak o oynasın. Barış geçen maç hoştu da Yusuf Sarı karşısında ne yapar bilemiyorum.
Metehan veya Emin olsaydı oynatak derdim de doğru düzgün prof maçı olan kimse yok. Ali Yeşilyurt var onu da sezon başı bir hazırlık maçında sonradan aldı. Sırıttı baya hatta maç dönmüştüBence en son devşirme topçu oynatılacak yer stoper. U19 gencolarından biri oynasın bin kat daha iyi. En azından orijin pozisyonlu biri olur.
Demirbay ikili mücadelerde de tatmin eden bir herif değil, ofsaytı falan bozup başımıza iş açma ihtimalleri çok yüksek hem BAY hem Demirbay ile geride epey tehlikeli bence.
Apo ve Kaan olmazsa Semih Kaya, Ozan Kabak misali gencolardan birini koyalım en iyisi bence.
Bence yine de o oynamalı. Orijin mevkili adam her zaman daha iyidir stoperde.Metehan veya Emin olsaydı oynatak derdim de doğru düzgün prof maçı olan kimse yok. Ali Yeşilyurt var onu da sezon başı bir hazırlık maçında sonradan aldı. Sırıttı baya hatta maç dönmüştü
Metehan veya Emin olsaydı oynatak derdim de doğru düzgün prof maçı olan kimse yok. Ali Yeşilyurt var onu da sezon başı bir hazırlık maçında sonradan aldı. Sırıttı baya hatta maç dönmüştü