⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

Demirbay veya Karataş'tan biri oynar diye düşünüyorum.
Pendikspor maçı 0-1 öndeyken Kerem Demirbay orayı götürebilirdi mantıklıydı ama Niang'a karşı ya da Yusuf Sarı'nın kademesine koyarsak fiziksel olarak hem ezilir hem de savunma kısmında tecrübesi olmadığı için zaaflarından faydalanılanır.

Bana biraz tehlikeli geliyor atletik oyuncular daha risksiz olabilir ama sonuçta hoca tercih edecek açıkçası Kluivert kalsa biraz kolay geçebilirdi hem hoca yollayıp hem bizim eksiklere bakınca zorluk seviyesi 2-3 kat fazla olacak akıllar Kopenhag'da olursa 5-6 kat olur.

Stoperde devşirme adam oynatmak futboldaki en büyük harakiri'dir gözümde.

Ali Yeşilyurt oynasın orijin stoper çocuk işte. Iç saha maçı sonuçta. Çocuğu her topa dokunduğunda taraftar olarak desteklersin özgüven tavan yapar.

Stoperde Demirbay büyük kumar. En son Gedson'u stopere koyduğumuz Hatay maçı geliyor gözümün önüne direkt. Ofsaytı bozar, ikili mücadelen kaçar sonra al başına belayı.

Ali Yeşilyurt oynasın orijin stoper çocuk işte. Iç saha maçı sonuçta. Çocuğu her topa dokunduğunda taraftar olarak desteklersin özgüven tavan yapar.

Stoperde Demirbay büyük kumar. En son Gedson'u stopere koyduğumuz Hatay maçı geliyor gözümün önüne direkt. Ofsaytı bozar, ikili mücadelen kaçar sonra al başına belayı.
Aklıma toreyrayı oraya çekme gibi bir hata yapar mı diye geliyor

Boey'nin mutlaka dinlenmesi gerek, yoksa basimiza is acacagiz diye cok korkuyorum.

Cocuk sezon basindan beri her macta 90 dakika oynadi, birinde bile oyundan alinmadi. Su ana kadar oynanan 2250 dakikanin toplaminda sahada kaldi, Muslera bile bir macta sakatlanip cikti ve böylece 2230 dakikaya ulasti. United macinda da gördük bir yerden sonra epey düstü. Bugüne kadar hic dinlenme firsati olmayan tek oyuncumuz.

Pendik macinda dinlensin diyordum dandik rakip oldugu icin ama hoca yapmadi. Iki tane cok zor Kopenhag ve Sivas deplasman maclari öncesi bu macta biraz dinlendirsek iyi olur sanki. Milli Takima gitmiyor cocuk oynasin nolacak falan demeyin, net bir sekilde sahada gözüküyor cocugun epey yoruldugu.
Oyle deme milli arada dinleniyormuş.

Pendikspor maçı 0-1 öndeyken Kerem Demirbay orayı götürebilirdi mantıklıydı ama Niang'a karşı ya da Yusuf Sarı'nın kademesine koyarsak fiziksel olarak hem ezilir hem de savunma kısmında tecrübesi olmadığı için zaaflarından faydalanılanır.

Bana biraz tehlikeli geliyor atletik oyuncular daha risksiz olabilir ama sonuçta hoca tercih edecek açıkçası Kluivert kalsa biraz kolay geçebilirdi hem hoca yollayıp hem bizim eksiklere bakınca zorluk seviyesi 2-3 kat fazla olacak akıllar Kopenhag'da olursa 5-6 kat olur.
Ben olsam Ali ile çıkarım ama hocanın kafasında Kerem var sanırım.

Genç oynasın da Ali oynamasın

Rezalet bir stoperdi en son

Ilk tercihim Kazim
Sonraki tercihim Ndombele olur mu acaba?

Bu Almanya ve Galler maci pahaliya patladi. Her oyuncu extra oynadi.

Takımdaki sakatlardan dolayı zaten bayağı değişiklik olacak. Rotasyon işine gerek kalmadı. Kadroyu fazla bozarsak bu maç da zora girer.

Muslera
Boey nelsson xxx kazim
Torreira oli
Ziyech mertens kerem
Icardi

Nelssonun yaninda altyapidan bir genc oynasin artik.
Zahayi da riske atmamak lazim. Bana kalsa kopenhag öncesi torreira ve boeyi de dinlendirelim ama derbi haftasinda bu maci almamiz sart.

Geri
Üst Alt