⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

Yusuf Sarı show izlemek istiyor galiba hoca. Solda BAY - Demirbay önlerinde kardeşim ben savunmaya mı gelecem diyen Kerem. Sol orta sahada Ndombele. Resmen biz felç olmak istiyoruz gelin de deşin burayı davetidir bu. Svensson ne topçuymuş be falan denmesi isteniyor herhalde

Muslera, Boey ve Oliveira kart sınırındaymış.

Hadi Muslera ve Boey takımda en çok maça çıkan iki adam ama Oliveira ne ara görmüş o kadar sarı kartı.

CL'de de kart sınırındaydı manyak herif.

Zaha ve Abdulkerim riske edilmeyecekmis. Kopenhag macindan sonra buyuk ihtimal Sivas macinda da riske edilmezler.

kolay geçmesi gereken maç inşallah kadro tercihinden dolayı zora girmez

---------------------------Muslera-----------------

Boey-----------Nelson-----------Kaan-------Barış

-----------------Torreira----Oliveira---------------

Ziyech----------------Mertens--------------Kerem

-------------------------İcardi----------------------

Böyle bi kadro bekliyorum

Muslera
Boey Nelsson Kaan Kazımcan
Torreira Oliveira/Ndombele
Ziyech Mertens Kerem
Icardi

Zaha ve Abdülkerim dinlendirilecekse şu tarz bir kadro düşünülebilir. Kazımcan'a bir maç daha şans verilebilir duruma göre Barış oraya geçer.

.............. Muslera
Barış.. Boey.. Nelsson.. Angelino

Şu şekil çıksana hoca, adamı hasta etme

Nando-Sacha-Victor-Kaan-Barış-Lucas-Sergio-Kerem-Dries-Tete-İcardi beklediğim 11. Zaha, duruma göre yedeklerden girebilir. Abdülkerim ile birlikte yedeklerde olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Okan hoca Zaha ile Abdülkerim Adana maçında bizimle olacak demiş idi belki yarın idmanda olurlar yahut perşembe son idmanda. Ama Kaan durumu ne için açıklanmadı anlamadım.
Salı günü yazmış idim, sevindirici bir durum. Zaha dün, Abdülkerim bugün takımla idmanda. Kaan ise belli ki hafif bir durum olmuş idmanda yer almış. Güzel gelişmeler.

Al işte Hakim Ziyech te sakatlanmış

Ulan ne biçim iş bu ya fenerinkiler döndü şimdi bizimkiler sakatlanmaya başladı

Geri
Üst Alt