Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.916
- 39.306
- 3.993
bizim yöneticiler farklı şekilde kaybetmedigimiz sürece konusmayacak muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ondan dolayı değilde hani şu omzun PAZU kısmı diyorlar ya üst biseps gibi anlamsız bir tanım var-beeelki ordan dicemde dirseği kaldırıyor olması pozisyona engel bir durum (bana göre)Dedigim gibi, top yuzune gelecek diye koruma amacli kaldiriyor yoksa o top suratina gelebilirdi. Yani abartili bir sekilde kendisini buyutmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 227646
Onlar ayri, ben macin skoruna etki eden kismi kastettim.Bizim lehimize yine Fener aleyhine böyle çalınmayan penaltılarla dolu. Onun dışında hakemin maç içinde aleyhimize verdiği lehimize vermediği faullerde saçma.
seyirci video çekmek ile meşgulO zaman taraftar uyumayacak. Fenerin yaptığı gibi yapacaksın. Soyunma odasına giderken engellesin yöneticiler. Bütün stad koro halinde küfür etsin. Herkese anladığı dilden yaptırım uygulamazsan zamanı gelir sana efendilik öğretmeye kalkarlar.
İrfancan geçen maç tribünleri nasıl galeyana getirdiirfanlar, cenk tosunlar hakemin yüzüne bacısına küfür etsin kart çıkarmaz şeref yoksunları.