⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

bizim yöneticiler farklı şekilde kaybetmedigimiz sürece konusmayacak muhtemelen

Dedigim gibi, top yuzune gelecek diye koruma amacli kaldiriyor yoksa o top suratina gelebilirdi. Yani abartili bir sekilde kendisini buyutmuyor

Ekli dosyayı görüntüle 227646
ondan dolayı değilde hani şu omzun PAZU kısmı diyorlar ya üst biseps gibi anlamsız bir tanım var-beeelki ordan dicemde dirseği kaldırıyor olması pozisyona engel bir durum (bana göre)

bizim yan topta olsa saydırırdık hakeme kesmiş diye işin aslı

Teteyr neden sarı verdi tam saçmalıktı.
Ayrıca artık kelciden kaptanlığı almak lazım.Muslera her gittiğinde sarıyı yiyip kuzu kuzu dönüyor .Sivas der cezalı oldu mu şimdi bu.Kaptan değişmeli

Bitegen niye böyle çünkü futbolcular yüzüne doğru küfür etmiyor. Taraftar koro halinde ana bacı küfür etmiyor. Bu adam deveye diken insana s....en yaranır modunda

Bu penaltı ise Samet'in pozisyonu da ne tpenaltı. Hakemlerin hiç standartı yok. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor. Var da aynı.

Goller o kadar temiz, o kadar netti ki bir şey yapamadılar
Yoksa 3 pozisyon önceye gidip faul, kılpayı ofsayt falan, ne yapar eder iptal ederlerdi herhalde

O zaman taraftar uyumayacak. Fenerin yaptığı gibi yapacaksın. Soyunma odasına giderken engellesin yöneticiler. Bütün stad koro halinde küfür etsin. Herkese anladığı dilden yaptırım uygulamazsan zamanı gelir sana efendilik öğretmeye kalkarlar.
seyirci video çekmek ile meşgul

Nelsson son anda kaldırıyor kolunu pozisyon penaltı. Ama bu at yaprağı hakemlerden aynı cevvalliği Kadıköy'de de göstermelerini bekliyoruz.

Devre bitince “şiir gibi oynadık, defanstan ileriye dikine atılan cesur paslara, dar alanda tikitaka paslaşmalara bayıldım” falan gibi şeyler yazacaktım
Ne hale getirdiler maçı 2 dakikada

Allahım inşallah aynı pozisyon bizim lehimizede olur o zaman var ve hakemler ne yapacak çok merak ediyorum

Geri
Üst Alt