Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.400
- 3.119
- 2.118
Konya kendi yarı sahasını açmış goller komedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener set oyunu dersi veriyor, rakipten bağımsız. Bizim iki senedir şöyle bir tane maçımız yok
Can sende mi KonyalısınBoşuna Adanalıyım demiyorum ben herkese, kodumun Konya'sı oldum olası nefret ederim bu sözde memleketimden.
Forum GSC değil bildiğin Nalçacılılar Forum olmuş.valla güzel setFener set oyunu dersi veriyor, rakipten bağımsız. Bizim iki senedir şöyle bir tane maçımız yok
Bu tur takimlara ne kdr erken gol atarsan o kdr iyi knk. Gol yedikleri an dagiliyorlar. Kacirdigin her pozisyon kenya gibi kompakt takimlari daha fazla oyunda tutuyor motive ediyor.
Burayı ingiltere, fransa falan sanıyoruz yav galiba bizim isimiz saha diyerek hakem konusmayıp agzımızı açmayarak abarttık bu suskunlugu ahbert.hakan keleşi izleyin maç sonu maçın başında verilen skandal penaltoya ne diyecek, reha denen satılık it hakem diye ağlayacak mı
çok sessiz kalıyoruz başka ülkede yaşasak neysede türkiye efendilik sessizlik iş çözmez bağıracan çağıracan yönetim sessizliği bozmalı
adamlar 8 şutta 5 gol atmış her şey basit oynamak mıDonup aynaya bakacaksin bugun istanbulla oynayalim ilk yari 0-0 biter nerde beceriksiz bizim hucum hattinda bu lig basit lig oynamayi bileceksin