SL 23/24 H:16 | Rizespor 0-4 Beşiktaş | MS | 9 Ocak

Ofsayt net gibi ya, istanbulspor gibi bunlar da cekilsin yiyorsa. iyi olur.

Türk hakemlerinin Allah belasını versin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın bu kadar hak yenmez ya

Top kaleye giriyo olsa ofsayt değil derim ama avuta gidiyor o yüzden ofsayt
İyi de adam kötü'de olsa şut atıyor. Niyeti pas atmak değil ki Bizim böyle golümüz yenilse hakemi sülalesine kadar söverdim. Serefli besiktas kollaniyor.

Bana göre de ofsayt sonuçta adam oyuna dahil oluyor topa dokunmasa da yalnız şu pozisyonu biz yemiş olsaydık verirler miydi siz cevaplayın...

Rize penaltısı verilmedi. Ofsayt ile alakası olmayan gole ofsayt verildi.
Yazık gerçekten yazık

Sizleri GS basketbol maçına davet ediyorum

Küme düşme ihtimalleri yoksa malum takımın yalakasına satış maçı olacağı belliydi

bu JK'nın hakemler tarafından kollanmasını oldum olası anlamakta zorlanıyorum bu kadar küçük bir camiaya niye bu imtiyaz

adeta bir kiev karambolü

İyi de adam kötü'de olsa şut atıyor. Niyeti pas atmak değil ki Bizim böyle golümüz yenilse hakemi sülalesine kadar söverdim. Serefli besiktas kollaniyor.

bjkli top kaleye girmesin mi yoksa rizeliye gitmesin mi diye topu kesiyor bilmiom ama yanında adam var belki o herif olmasa daha farklı yere çevirebilir topu o yüzden ofseyit doğru bance heis.

bejeke bu defansla gol yemezse suç çaycılardadır yada ortada şike vardır

Orta Hakem neden bakar pozisyona
Var çeker çizgiyi verir ofsaytı.
Çizgide çok geç geliyor yahu..

Gol pozisyonunu izlemedim Fb maçı olsa gol pozisyonuna bakardım konu bu beşiktaş olunca bakasım gelmiyo benim yav :D

bjkli top kaleye girmesin mi yoksa rizeliye gitmesin mi diye topu kesiyor bilmiom ama yanında adam var belki o herif olmasa daha farklı yere çevirebilir topu o yüzden ofseyit doğru bance heis.
Mal zeqiri adam gibi vursa hiç böyle tartismalar olmayacak. Bize olsa o golü iptal etmezlerdi bence

Geri
Üst Alt