- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Ofsayt net gibi ya, istanbulspor gibi bunlar da cekilsin yiyorsa. iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de adam kötü'de olsa şut atıyor. Niyeti pas atmak değil ki Bizim böyle golümüz yenilse hakemi sülalesine kadar söverdim. Serefli besiktas kollaniyor.Top kaleye giriyo olsa ofsayt değil derim ama avuta gidiyor o yüzden ofsayt
Ne lan buforuma hızlı mesaj atma metodu
öncelikle bilgisayarımıza postman indiriyoruz indirdikten sonra aşağıya verdiğim curl'ü kopyalıyoruz curl --location --request POST 'https://www.gscimbom.com.tr/threads/sl-23-24-h-8-antalyaspor-0-2-galatasaray-ms-7-ekim.245280/add-reply' \ --header 'authority: www.gscimbom.com.tr' \ --header...www.gscimbom.com.tr

İyi de adam kötü'de olsa şut atıyor. Niyeti pas atmak değil ki Bizim böyle golümüz yenilse hakemi sülalesine kadar söverdim. Serefli besiktas kollaniyor.
ifb yalakalığı sebebiyle kollanıyorlar. Yoksa bunları takan olmazbu JK'nın hakemler tarafından kollanmasını oldum olası anlamakta zorlanıyorum bu kadar küçük bir camiaya niye bu imtiyaz
Mal zeqiri adam gibi vursa hiç böyle tartismalar olmayacak. Bize olsa o golü iptal etmezlerdi bencebjkli top kaleye girmesin mi yoksa rizeliye gitmesin mi diye topu kesiyor bilmiom ama yanında adam var belki o herif olmasa daha farklı yere çevirebilir topu o yüzden ofseyit doğru bance heis.