Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.992
- 10.253
- 2.168
Hatay maçı da öyleydi.Ligin kırılma maçına son 19 saat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay maçı da öyleydi.Ligin kırılma maçına son 19 saat
Sen maça amigo olararak gidiyorsun dimi liboşum @Oral Sever ile birlikte forumumuzu temsilenBilet fiyatlarına baktımda En ucuz biletin fiyatı 800 tl stadın boş olmamasına şasırmamalı fbli mecnun adam soymaya kalkmıs
Konsantrasyon yüksek olur bizde yarın.Saçma sapan kontra golü yemeyelim. En uzuldugum maç Hatayspor maci. Hele 3. Yediğimiz gol hiç yenmeyecek gol o dakikada
Mümkünse bulduğumuzu atalim. İlk yarı boşa gecmesin
Yarın cok onemli ya benceHatay maçı da öyleydi.
En ucuz biletin fiyatı 800 yazdım görmedin mi ula tabiki hayır soyulmaya niyetim yokSen maça amigo olararak gidiyorsun dimi liboşum @Oral Sever ile birlikte forumumuzu temsilen![]()
Ben inanıyorum Emremmmm yanlız takımda çok fazla kişi üzerinde transfer muhabbeti geçmesi en büyük handikabimiz.Yarın cok onemli ya bence
Sivas (d)
Kayseri
Trabzon (d)
Şu maçlarda 9 puan çıkarırsak önümüz bayağı açık görünüyor, psikolojik üstünlügü de ele geçiririz
Ama bu kadar eksik varken 9 puan yapamayız gibi. Bence sezonun kırılma serisi olacak bu 3 maç
Olsun farklı ödeme tipleri muhakkak vardır, nakit vermezsin.En ucuz biletin fiyatı 800 yazdım görmedin mi ula tabiki hayır soyulmaya niyetim yok
Olsun farklı ödeme tipleri muhakkak vardır, nakit vermezsin.
Ağır bir hakem katliamı bekliyorum
Boey'nin olmayışı bizi kötü etkileyecek BAY'da yokken.
Bok vardı iki beki de yedekleyen Dubois'yı transfer manyaklığı yüzünden yolladık.