⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Saçma sapan kontra golü yemeyelim. En uzuldugum maç Hatayspor maci. Hele 3. Yediğimiz gol hiç yenmeyecek gol o dakikada
Mümkünse bulduğumuzu atalim. İlk yarı boşa gecmesin

Bilet fiyatlarına baktımda En ucuz biletin fiyatı 800 tl stadın boş olmamasına şasırmamalı fbli mecnun adam soymaya kalkmıs

Hatay maçı da öyleydi.
Yarın cok onemli ya bence

Sivas (d)
Kayseri
Trabzon (d)

Şu maçlarda 9 puan çıkarırsak önümüz bayağı açık görünüyor, psikolojik üstünlügü de ele geçiririz

Ama bu kadar eksik varken 9 puan yapamayız gibi. Bence sezonun kırılma serisi olacak bu 3 maç

Yarın cok onemli ya bence

Sivas (d)
Kayseri
Trabzon (d)

Şu maçlarda 9 puan çıkarırsak önümüz bayağı açık görünüyor, psikolojik üstünlügü de ele geçiririz

Ama bu kadar eksik varken 9 puan yapamayız gibi. Bence sezonun kırılma serisi olacak bu 3 maç
Ben inanıyorum Emremmmm yanlız takımda çok fazla kişi üzerinde transfer muhabbeti geçmesi en büyük handikabimiz.

Boey'nin olmayışı bizi kötü etkileyecek BAY'da yokken.

Bok vardı iki beki de yedekleyen Dubois'yı transfer manyaklığı yüzünden yolladık.

Yahu yapmayın Allah aşkına dubois varken burada herkes yetersiz diyordu.Simdi kiymetemi bindi.
Burada kizacaksaniz beceriksiz yönetimleri kızın.hala transfer manyakliğindan bahsediyorsunuz yahu inanilir gibi değil.

Reis Anlamsız argumanlara sığınmayin
Korkmayın elestirin şu yönetimleri.

Burada transfer manyakligi,transfer obezligi yok gerçekleri görün.transfer döneminde transfer işini beceremeyen yönetim ve teknik ekip var.gorun gerçekleri

Derbiden bile daha cok heyecanlıyım

Topcularimiz umarim bu müsabakanın ehemmiyetinin farkindadir

Nando
Kaan Nelsson Abdül Kazım
Torreira Dayı
Tete Ndombili Kerem
Zaha​

Hep geyiği yapıldı bu maç Galatasaray tarihinin en önemli maçı diye her maç öncesi. O geyiği dönen asıl maç bu arkadaşlar işte. Sivas maçı yarın bizim için harbiden dönüm noktası. Hocalarını değiştirip azılı bir fener tetikçisi getirdiler başlarına ve yarın topyekun puan kaybetmemiz için üstümüze oynayacaklar. Aşırı eksiklerimiz mevcut. Hep söylüyorum topçuları linçlemenin zamanı değil kerem e falan boşa yükleniliyor şu an sahip çıkma zamanı. Şunu bir türlü anlatamadık haftalardır.

Geri
Üst Alt