⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Galatasaray’dan puan aldilar ve sampiyonluk kutlamalari basladi.

kerem demirbay topçu değil.Orta sahada bize bu amatör zihniyetli adamı izletenlere yazıklar olsun

Dursun Başkan ve Erden Timur susmaya devam ederse böyle olur. Göz göre göre 3 penaltımız gasp edildi, her şey feneri şampiyon yapmak içindi! Amaçlarına ulaşmak üzereler.
"Türk futbolu için birleştirici olacağız " diye diye kulübün hakkının yenmesine ses etmiyorlar. Ben birleştirici falan olmak istemiyorum arkadaş ben bunların götünden kan almak istiyorum. Yeterince net mi?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-0 bitmiş 1-1 bitmiş sahadakilerin o kadar umrunda değil ki çok net belli oluyor. yazık bu takımı şu hale getirenlere.

resmen varya şansısız abdül olmasa gol

bu takımda bu sene çok şansızlık var

Kışın Sivas'ta normal kadroyla bile 1 puan kabul edilebilir sonuçken, bu y. gibi kadroyla iyi sonuç. İşin kötüsü bir sonraki deplasman Ts. O maçtan sonra 4 puan fark olursa işimiz zorlaşır

doğru dürüst ortası bile olmayan takıma olmayan penaltıyı şeref yoksunu hakeme verdirdik.

ah demirbay ah. attığın gibi hediye ettirdin.

hala fenere içerde çakınca bitecek bu iş sıkıntı yok. ama bu sivas fenere kaleyi açacak - ali şaşal içeri tokatlayacak gene

Zorbay küçük Sivas'tan dönemezsin inşallah

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca golü yedikten sonra aklına geldi hücum etmek, Sivas kaç tane pozisyona girdi, bir yerde de penaltı şu bu attılar. Zaten puan kaybı beklediğim bir maçtı

Operasyon çekildi yönetim uyusun

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi sağlık olsun deyin.hati üretim mazeretleri iş bilmez çapsız taraftarlar.

Geri
Üst Alt