Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.822
- 90.487
- 5.003
Karıköy'deki maç için Boey ve Sanchez'i oynatmamak mantıklı olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karıköy'deki maç için Boey ve Sanchez'i oynatmamak mantıklı olacaktır.
tffnin sitesinde öyle gösteriyorBu doğrumu
TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını güncelledi.
Buna göre Muslera, 10 Ocak'ta oynanacak Sivasspor maçında cezalı.
Samet Akaydin, 10 Ocak'ta oynanacak Konyaspor maçında cezalı.
Keza Karagümrük'ün 3 oyuncusu da 10 Ocak'ta oynanacak Kayserispor maçında cezalı.
Ulan kural kitabını bile adamlar canının istediğine göre değiştiriyor ya. Şaka gibi ne boktan bi kurum bu anasını satıymtffnin sitesinde öyle gösteriyor
Ya bunların çaresizliklerine bitiyorum hesapların ufaklığına bak neymiş sivas maçında muslera kalede olacakmış yahu ben bu ağlayışlarından sonra 3 puanı direkt yazdım o maçaUlan kural kitabını bile adamlar canının istediğine göre değiştiriyor ya. Şaka gibi ne boktan bi kurum bu anasını satıym
Saçma sapan algı yaptılar sosyal medyada işe yaradı ama,Ya bunların çaresizliklerine bitiyorum hesapların ufaklığına bak neymiş sivas maçında muslera kalede olacakmış yahu ben bu ağlayışlarından sonra 3 puanı direkt yazdım o maça
Olsun ne fark edecek, bunların çaresizliği beni daha çok keyiflendiriyor puan kaybı bekledikleri takım da karagümrük he...Saçma sapan algı yaptılar sosyal medyada işe yaradı ama,
Karagümrükte 3 eksik vardı as takımdan bizim maçta sahadalar.
Sorunda cevapta me cut. Onun bunun veletleri cunkuŞerefsiz kitapsizlar o zaman neden ertelenen maçta bizim yeni transferler oynayamamisti ? O zaman neden degistirmediniz bu kurali onun bunun cocuklari sizi
Kuşlar kuduruyor.TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını bir kez daha güncelledi.
Dün yapılan güncellemede 16. haftanın kart cezalısı oyuncularının cezalarını 10 Ocak'taki erteleme maçında çekeceği gösteriliyordu.
Bugün bir kez daha bu liste güncellendi. Cezalar ilk resmi maçta çekilecek.
Muslera, Karagümrük'e karşı cezalı. Sivas deplasmanında oynayacak.
Karagümrük'ün normalde Kayserispor'a karşı cezalı olan 3 oyuncusu, Galatasaray'a karşı cezalı olacak

Auahhauau beter olsunlar tff yeniden güncellediVay arkadaş herifler sosyal medyadan ağlayarak kuralları değiştirtti.
Dün tff sitesinde güncellemişlerdi, bugün yine düzenlediler.Ne kural değişmesi ya nereden bu bilgiye ulaştınız bizimle de paylaşır mısınız arkadaşlar. Sıradaki ilk maç cezasını çekecek oyuncular
Yuh ya ne iş bilmez herifler var bu federasyondaDün tff sitesinde güncellemişlerdi, bugün yine düzenlediler.