⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
Bu doğrumu

💥 TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını güncelledi.

Buna göre Muslera, 10 Ocak'ta oynanacak Sivasspor maçında cezalı.

Samet Akaydin, 10 Ocak'ta oynanacak Konyaspor maçında cezalı.

Keza Karagümrük'ün 3 oyuncusu da 10 Ocak'ta oynanacak Kayserispor maçında cezalı.

Bu doğrumu

💥 TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını güncelledi.

Buna göre Muslera, 10 Ocak'ta oynanacak Sivasspor maçında cezalı.

Samet Akaydin, 10 Ocak'ta oynanacak Konyaspor maçında cezalı.

Keza Karagümrük'ün 3 oyuncusu da 10 Ocak'ta oynanacak Kayserispor maçında cezalı.
tffnin sitesinde öyle gösteriyor

Ulan kural kitabını bile adamlar canının istediğine göre değiştiriyor ya. Şaka gibi ne boktan bi kurum bu anasını satıym
Ya bunların çaresizliklerine bitiyorum hesapların ufaklığına bak neymiş sivas maçında muslera kalede olacakmış yahu ben bu ağlayışlarından sonra 3 puanı direkt yazdım o maça

Ya bunların çaresizliklerine bitiyorum hesapların ufaklığına bak neymiş sivas maçında muslera kalede olacakmış yahu ben bu ağlayışlarından sonra 3 puanı direkt yazdım o maça
Saçma sapan algı yaptılar sosyal medyada işe yaradı ama,

Karagümrükte 3 eksik vardı as takımdan normal. Ş
şartlarda , şimdi bizim maçta sahadalar.

Son düzenleme:
Vay arkadaş herifler sosyal medyadan ağlayarak kuralları değiştirtti.

Şerefsiz kitapsizlar o zaman neden ertelenen maçta bizim yeni transferler oynayamamisti ? O zaman neden degistirmediniz bu kurali onun bunun cocuklari sizi

Günay
Boey Nelsson Abdülkerim Barış
Torreira Oliveira
Ziyech Mertens Kerem
Icardi

Sanchez'i biraz dinlendirebiliriz bu maçta böylece iyice toparlama şansı bulabilir, Aslında Bakambu da oynamalı diye düşünüyorum ama muhtemelen Icardi oynamaya devam edecektir. Sol bekte Kazımcan'ı da deneyebiliriz bu maçta belki.

Ne kural değişmesi ya nereden bu bilgiye ulaştınız bizimle de paylaşır mısınız arkadaşlar. Sıradaki ilk maç cezasını çekecek oyuncular

💥💥💥💥 TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını bir kez daha güncelledi.

Dün yapılan güncellemede 16. haftanın kart cezalısı oyuncularının cezalarını 10 Ocak'taki erteleme maçında çekeceği gösteriliyordu.

Bugün bir kez daha bu liste güncellendi. Cezalar ilk resmi maçta çekilecek.

Muslera, Karagümrük'e karşı cezalı. Sivas deplasmanında oynayacak.

Karagümrük'ün normalde Kayserispor'a karşı cezalı olan 3 oyuncusu, Galatasaray'a karşı cezalı olacak

💥💥💥💥 TFF Bilgi Bankası, kart cezalarını bir kez daha güncelledi.

Dün yapılan güncellemede 16. haftanın kart cezalısı oyuncularının cezalarını 10 Ocak'taki erteleme maçında çekeceği gösteriliyordu.

Bugün bir kez daha bu liste güncellendi. Cezalar ilk resmi maçta çekilecek.

Muslera, Karagümrük'e karşı cezalı. Sivas deplasmanında oynayacak.

Karagümrük'ün normalde Kayserispor'a karşı cezalı olan 3 oyuncusu, Galatasaray'a karşı cezalı olacak
Kuşlar kuduruyor. :asd:

Geri
Üst Alt