- 29 Temmuz 2011
- 17.405
- 8.885
- 1.588
Karagümrük ne asi ne kadrosu anlatıyor forvette Salih Dursunla maça çıkan takimsiniz sizin neyinize as yedek filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün öyle gözüküyordu fakat düzelttiler Karagümrüklü futbolcular bu maçta yok bizde de Muslera yok.Kural yine güncellendi.cezalilar , cezalarını ertelenen maçta cekicek bu maçta değil. Fenerin sosyal medya serefsizleri dediklerini yaptırdılar.
rüyamda muslera'yı gördüm az önceDün öyle gözüküyordu fakat düzelttiler Karagümrüklü futbolcular bu maçta yok bizde de Muslera yok.
Nasıl bir rüyaydırüyamda muslera'yı gördüm az önce
Oyle degilmis.Kural yine güncellenmis.
hava er eğitim tugayındaydıkNasıl bir rüyaydı
Sal biraz dayı futbolu yavOhoo daha 6gun var maca
Vakit gecmiyor yegeennSal biraz dayı futbolu yav8 gün içinde 3 tane maç yapacaz.Kopenhag maçında zaten takım yoruldu.Bu 2 maçta Fbyle 1'i de Arabistan'da oynanacak olan maç
![]()
Baska secenek var mıydı üstadMaclara devammi simdi?
Baska secenek var mıydı üstad
Kurala göre gümrük maçında yok muslera twtiterdan gördüğümŞimdi bu kart gören adamlar bizim maçta oynayacak mı oynayamayacak mı?
Normalde mevzuat ilk resmi maçta oynayamazlar diyor fakat bir kaç sosyal medya gönderisinde kuralı değiştirdiler diye okudum.
Doğrusu nedir? @Uğur İz üstad?
O zaman kgümrüklüler de oynamayacak. Normalde her insan gibi kgümrük maçnı izlemedim ama yukarıdaki görüntüye göre resmen kart temizlemişler bizim maça. Fena patlamış ellerinde.Kurala göre gümrük maçında yok muslera twtiterdan gördüğüm
Usta bunun ihtimali uzayda yok.Sivas Antalya'dan sıcakmış o zaman boşuna o kadar donacaz diye konuşulmuş