⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
Numanoğlu'na Fb-Jk derbisinden beri Fb maçı verilmiyor. Derbi öncesi bize verilmesi bir mesaj vermek amacıyla gerçekleştirilmiş bir atama gibi görünmekte. Oyunu bozacağız.
Numanoğlu ne zaman fb-jk maçı yönetti hatırlamıyorum.

Edit: 20-21'deki maçı yönetmiş ama o maçta jk 10 kişi kalmıştı. Fb neye ağladı da 3 sezondur maç verilmemiş ilginç.
Kadıköy'de Bayarslan, Arabistan'da Bitigen mi acaba? @Uğur İz
İkisi de en büyük adaylardan ama dayak ve maçtan çekilme olaylarından sonra ortalık karıştı murf. Kadıköy'de Meler, Arabistan'da Arap hakem de olabilir. Bunların sağına soluna belli olmaz.

Son düzenleme:
Taraftar gücüyle almamız gerek

Normal şartlarda 3-0 aliriz. Ama NORMAL şartlar yok. O yuzden kestiremiyorum. Rakip bir anda maci birakip gidebilir de, iyice sapitti febe ve köpekleri

Bugün takım hiçbir hakem spekülasyonuna mahal vermeden müthiş bir oyun ve net bir skorla sahadan ayrılmalı. Çünkü rakip lehine olan en ufak bir tartışmalı pozisyonda hele ki kaybedeceğini anladıysa bugün de sahadan çekilme gibi garip gureba hareketler olabilir. Derbi öncesi her türlü provokasyonu deneyebilirler.

Bizim aleyhimize bir hatanın bu maçta olacağını pek sanmıyorum çünkü derbi öncesi Galatasaray için mağduriyet ortamı yaratmak istemezler. Tam tersi kadıköy'de olacak muhtemel rezillikler için suni bir fb mağduriyeti yaratmak isteyebilirler.

Yaşayıp göreceğiz.

hocanın kopenhag macı sonrası açıklamaları canımı sıktı açıkçası oynadıgımız yanlıs oyun,kapalı savunmalara karşı 2yıldır olan çaresizligimizi farkedememesi düşündürücü

okan hoca bazı hatalarını ısrarla görmüyor degistirmiyor

Sosyal medyada inanılmaz bir şekilde klübümüz ile ilgili karalama kampanyası var ayrıca malum terör örgütüyle ismimizi yanyana getirenlere daha ne kadar sessiz kalıcaz ben anlamıyorum biz sessiz kaldıkça bu şerefsizler daha çok yapmaya başladı bu işi 20 yıllık arkadaşımla sırf bu konu yüzünden tartışmıştım kendisi bjk li olur olmadık iftiralar saçma sapan terör örgütüyle ismimizi yanyana getirmeler bu işin sonu hiç iyi noktaya gitmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt