⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
hocam dediğim gibi adam toplu imha yapıyor yav , bu insanlık dışı bir şey bile isteye göre göre yapıyorsun.Ben de şiddete karşıyım fakat bunlara bir yaptırım da olmadığı için tek yol var o da dayak yani başka ne yapacaksın.Valla dürüst olmak gerekirse ne yalan söyleyeyim HUM bizi şampiyonluktan ettiği için Faruk Koca az dövmüş diye içime bile oturdu.Çoluğunu çocuğunu düşünüyorsan şeffaf ve doğrucu bir insan olacaksın bir kere.Ha dayak yemişsin ha milletin hakkını yemişsin yani sonuçta.Dayak yiyor millet yok çocuğu var diye paylaşıyor da bu adam hak yerken neden bu konular olmuyor mesela.
Ben sadece yerde tekme yediği için üzüldüm kafa travması yaşatabilirdi.
Bu akşamki it basın açıklamasında en öndeydi ekip arkadaşının yediği yumruğun daha ağırını bir futbolcu gözü önünde yedi. Faruk falan men edildiyse buna yapan futbolcu da şiddet eyleminden men yemekş çanak tutan hakem ve ekibi de lisansı askıya alınmalı.
Maç içinde atılan canice yumruk hakeme gelince büyük olay oluyor da futbolcuya gelince mi olmuyor

iki takım da pek bi şey oynamadı ama verilmeyen 1 penaltı verilseydi bizim açımızdan çok farklı olurdu işte.. yoksa oyun olarak kötüydük ama 3 puanı alabilirdik

Bu akşam hakem ve VAR görevlerini yapıp penaltı ve kırmızı kartları verse biz Fenerbahçe’yi evinde yenmiş ve ligin kaderi çizilmiş olacaktı.
Pozisyonların tartışılacak bir tarafı yok. Milyonlarca kişinin izlediği, herkesin net olarak gördüğü pozisyonları hakem ve VAR görmüyor.
Olaylar basit 1-2 hata diye geçiştirilecek şeyler değil. Bir işin içinde bir niyet, bir kasıt, bir amaç varsa ve çekinmeden alenen yapılıyorsa tekrarlanmaması için bir sebep yok.
Kimse bir kulübün hakkını göz göre göre alenen yeneye cesaret edememeli.
Yönetim ve camia geç kalmadan gereken tepkiyi göstermeli

Adamın gözü morarmış şeref yoksunları bide direğe vurdu diyor direğe 10 kere vursa bi kere gözü morarmaz adamın göz nere alın var önünde yemin ederim tiksindim bu gün iyice ya Allah için şu floryaya kapanın taktik maktik çalışın şunları kupa maçında gömün sahaya yalvarıyorum ya

Adamları istatiksel olarak ezdik attık formsuz halimizle halen salak salak konuşuyorlar bunlar kadar mal camia görmedim hayatımda

Eğer bugün Dubois kalmış olsaydı muhtemelen bu maçı kazanabilirmişiz Barış'ı sağ öne atıp Ferdi'yi çiğ çiğ yerdik. Tadic'in defans katkısı 0 hem Boey hem Barış yam yam gibi Ferdi'yi kıskaca alırlardı ikisini birden tutmasının mümkünatı yok. Kadro planlamasının önemini bir kez daha gördük. En azından Ndombele alınmayıp kalsaymış gerekirse orta sahada oynatırmışız.

Muslera
Boey - Nelsson- Abdülkerim - Dubois
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Trio'nun bu pozisyonla ilgili kısmını izledim. 26 kameradan 10'u pozisyonu çekmiş diyorlar ama 3 tanesi zaten çekmemiş, Icardi kadraja girdiğinde zaten darbe bitmiş yere düşüyor. Sırf Bein'in işini iyi yapmadığının üstünü örtmek için 10 kamera çekmiş diyorlar, üçü zaten çekemediyse 7 kamera çekmiş desenize baştan. 16 kamerayı baştan elediğiniz gibi o üçünü de elesenize. Yetmiyor kalan 7 kameranın biri ters taraftan, yukarıdan, ebesinin nikahından çekiyor ve pozisyon ucu ucuna kadraja giriyor. Pilottan bile bin kat saçma bir açı, zaten bir şey anlamak mümkün değil. Yani işe yarar açılar 6'ya düştü. E onların ikisinin de şanssızlık eseri başka oyuncular önünü kapatmış, kaldı 4. Bu 4 kameranın pilot dahil üçü yüze darbeyi sınırlı gösteren taraftan. Diğeri de nedense 20 yıllık cep telefonuyla çekilmiş gibi bulanık görüntü veren kale içi kamerası. Yani Bein işini iyi yapsa bu tartışmalar olmayacak ve belki de VAR daha net görüntüler görüp mecburen hakemi çağıracak. Ha bence olan görüntüler de VAR'ın çağırmasına yeter ama şimdi bunun sayesinde bahane bulunmuş oldu. Fener de direğe çarptığı için morardı falan diye kıvırabiliyor.

Ya bu kamera muhabbeti de sacma

Pozisyon oldugunda verilen görüntü penalti ve kirmizi icin yeterli

Bize iyi bir kamera acisi gelmedi falan diye siyrilmak isteyenler serefsizlik pesinde

Tekrarina bile gerek yoktu pilot kameradan bile penalti oldugu anlasiliyor

Ya bu kamera muhabbeti de sacma

Pozisyon oldugunda verilen görüntü penalti ve kirmizi icin yeterli

Bize iyi bir kamera acisi gelmedi falan diye siyrilmak isteyenler serefsizlik pesinde

Tekrarina bile gerek yoktu pilot kameradan bile penalti oldugu anlasiliyor
Jk-Fb maçının avar'ı bugün var, var'ı bugün avar.

Mustafa İlker Coşkun denilen herif bu sene ilk kez bizim maça verilmiş.

Özenle seçip gönderiyorlar
Hüseyin veya Malok olsa bu kadar olurdu zaten.

Inanmayin abi boyle kamera goruntuleri yokmus bilmem neymis. Herkes bal gibi farkinda pozisyonun penalti oldugunu. Yirtmak icin agiz birligi yapip yok kamera goruntuyu yakalayamamis falan filan diyorlar. Ayni pozisyon fenerbahce icin olsaydi o kamera adamin gotune kadar girerdi.

Yok goruntuler var odasina gonderilmemis bilmem ne. Her goruntu gidiyor diye aciklama yaptilar. Ya goruntuleri var odasina gondermiyorlar ya da var da ki hainler gordukleri halde calmiyorlar.

Bugun super ligde baska bir macta hakem var'a davet edilirken var odasinin goruntusunu gosterdiler. Vay anasini dedim, demek bir seyler degisiyormus. Tabi bizim macta oyle bir goruntu yok. Var odasinda kimbilir neler yaptilar.

Inanmayin abi boyle kamera goruntuleri yokmus bilmem neymis. Herkes bal gibi farkinda pozisyonun penalti oldugunu. Yirtmak icin agiz birligi yapip yok kamera goruntuyu yakalayamamis falan filan diyorlar. Ayni pozisyon fenerbahce icin olsaydi o kamera adamin gotune kadar girerdi.

Yok goruntuler var odasina gonderilmemis bilmem ne. Her goruntu gidiyor diye aciklama yaptilar. Ya goruntuleri var odasina gondermiyorlar ya da var da ki hainler gordukleri halde calmiyorlar.

Bugun super ligde baska bir macta hakem var'a davet edilirken var odasinin goruntusunu gosterdiler. Vay anasini dedim, demek bir seyler degisiyormus. Tabi bizim macta oyle bir goruntu yok. Var odasinda kimbilir neler yaptilar.
Bunların hesabı elbet sorulacak. Son 6 yılda 1 kez yenildik bunların sahasında. O maçı da oldukça vasıfsız bir oyuncu grubuyla oynamıştık zaten, maçtan bile saymam. Eli ayağı düzgün, ne yaptığını bilen hoca ve oyuncu topluluğu yüzü kara çıkarmaz. O eski terör yuvası atmosferleri kalmadı (en azından bize karşı sökmüyor)

Şu penaltı fener'e verilmese (öyle 1 ihtimal yok da) mustafa ilker çoskun'un mernis'te kayıtlı ev adresinden başlayıp telefon numarasına, iş yerinin adresine, eşi akrabası çocuğu varsa hepsinin okul ve ikamet ettikleri adrese kadar hepsini çarşaf çarşaf dökerlerdi.

Tek golle Şampiyonluk kaybettik. Çıkıp sabaha kadar konuşmak yerine. Arabistanı protesto tehditi etmek yerine herkes sus pus. Kırmızı ve penaltı ile 90% maç yine farka giderdi. Adamlar bişey yokken ülkeyi ayağa kaldırıyor sen böyle bi maçta bu kadar bariz bi hatada hakkını savunamıyorsun. Görüntü vermeyen yayıncı işin parçası. Vallahi kötü oynayıp kaybetsek böyle bi beraberlik kadar üzmezdi

Geri
Üst Alt