Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.476
- 47.997
- 4.933
Ben sadece yerde tekme yediği için üzüldüm kafa travması yaşatabilirdi.hocam dediğim gibi adam toplu imha yapıyor yav , bu insanlık dışı bir şey bile isteye göre göre yapıyorsun.Ben de şiddete karşıyım fakat bunlara bir yaptırım da olmadığı için tek yol var o da dayak yani başka ne yapacaksın.Valla dürüst olmak gerekirse ne yalan söyleyeyim HUM bizi şampiyonluktan ettiği için Faruk Koca az dövmüş diye içime bile oturdu.Çoluğunu çocuğunu düşünüyorsan şeffaf ve doğrucu bir insan olacaksın bir kere.Ha dayak yemişsin ha milletin hakkını yemişsin yani sonuçta.Dayak yiyor millet yok çocuğu var diye paylaşıyor da bu adam hak yerken neden bu konular olmuyor mesela.
Bu akşamki it basın açıklamasında en öndeydi ekip arkadaşının yediği yumruğun daha ağırını bir futbolcu gözü önünde yedi. Faruk falan men edildiyse buna yapan futbolcu da şiddet eyleminden men yemekş çanak tutan hakem ve ekibi de lisansı askıya alınmalı.
Maç içinde atılan canice yumruk hakeme gelince büyük olay oluyor da futbolcuya gelince mi olmuyor