⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
he yaw angelino

süleyman luş kadar topçu olmayan bireyler hakkında hasbihal etmeye son verelim

yani kaybedebiliriz tabiki ama son yıllarda en az çekindiğim fb kadrosu bu reyiz.

geçen sene 0-3'lük maçta bile, king, valencia, batsuai falan bayağı tempolu ve atletik oyuncuları vardı.

dzeko, tadic falan zeki ve kaşar oyuncular ama kendi etraflarında dönene kadar 4 mevsim geçiyor yahu.

sırf seyirci avantajı ve olası hakem tercihi sebebiyle favori deniliyor bence.
Dediğin gibi Fb'nin de temposu düşük neyse ki. Onların da öndeki 3lüsü ağır herifler. Torreira-Kaan'ın İsmail-Crespo'ya üstünlük sağlaması lazım normal şartlarda. Stoperlerinden biri her türlü armut olacak. İnş. Serdar olur 3 galibiyetimizde de sahadaydı. Bizim handikapımız da öndeki üçlünün temposuzluğu ve sakat olmaları. Bir de Barış iyi hoş ama dan dun giriyor bazen inş. yakmaz bizi.

Korner işi çok önemli. Kadıköy'de 3 kere kazandık. 3'ünde de iyi oynadık pozisyonlara girdik ama ikisinde kilidi kornerden açtık. Atamasak bile kornerden veya duran toptan gol yememek lazım.

he yaw angelino

süleyman luş kadar topçu olmayan bireyler hakkında hasbihal etmeye son verelim
Benim Angelino'yu oynatalım deme sebebim Barış'ı öne atıp dinamizmi yükseltmek. Barış'tan 2 tane olsa, sol bek için Barış ve Angelino arasında kalsam Barış'ı koyarım.
ben de sol bekte original bir sol bek oynaması gerektiği kanaatindeyim. illa olmayacaksa da kesinlikle barış değil, kaan oynamalı sol bekte.

şu an bir berkan kutlu ya da dubois olsaydı kadroda çok daha rahat olabilirdik yaw.
Berkan 2 fb maçında da 90 dk oynamıştı. İmparator.

Angelino'dan hiç memnun değilim ama Kazım Taşdemir'den bile iyi değil.
Nasil yani angelinodan hic memnun degilsin ama 1 mac oynatip 6m ödeyelim 3puan icin? Hadi kazim okadar kötu ozaman abdulu sola at kaan ile nelsson yap demirbayi da orta saha yap ozaman

Yani angelinoyu oynatmanda hic mantik bulamadim kusura bakma

Yani yapabilir tabi ama oyuncu perfonmansımız iç açıcı değil. Belki bu maça özel ouuncular ekstra bir şey yapabilirler ama belki
Cl ile lig arasinda daglar kadar fark var idi topcularimizda. Cl kalmadigina göre artik böyle derbilerde performans verirler diye dusuniyorum

Bu arada Davinson olmazsa Nelson diyoruz ama Okan Hoca'nın Kaan'ı stopere çekme ihtimalini hiç düşünmedik. Nelson'a baya ayar oluyor önde baskı konusunda.

Nasil yani angelinodan hic memnun degilsin ama 1 mac oynatip 6m ödeyelim 3puan icin? Hadi kazim okadar kötu ozaman abdulu sola at kaan ile nelsson yap demirbayi da orta saha yap ozaman

Yani angelinoyu oynatmanda hic mantik bulamadim kusura bakma
Kaan'ı sola atma ve Barış'ı sol bekte tutma işi mantıklı ama Kaan orta sahada, Barış da ilerde lazım. Kazım'ı içerdeki kek maçlar dışında hayatta oynatmam.

Benim Angelino'yu oynatalım deme sebebim Barış'ı öne atıp dinamizmi yükseltmek. Barış'tan 2 tane olsa, sol bek için Barış ve Angelino arasında kalsam Barış'ı koyarım.
çok önemli bu ya. fb'in topla çıkmasını önlemek lazım. zaten fred yok ve stoperlerinden en az biri sıkıntılı olacak. o yüzden ön taraf ne kadar dinamik olursa o kadar iyi. pas yapmalarının önüne geçersek, tek yapacakları dzeko'ya şişirmek olacak.

ilk yarım saat bildiğin güreş olacak sahada. inceci isimler son yarım saat girip fark yaratmalı bence (ziyech, zaha gibi)

icardo

kerem -- mertens -- BAY

kaan -- torriera

full press.

Bu arada Davinson olmazsa Nelson diyoruz ama Okan Hoca'nın Kaan'ı stopere çekme ihtimalini hiç düşünmedik. Nelson'a baya ayar oluyor önde baskı konusunda.

Kaan'ı sola atma ve Barış'ı sol bekte tutma işi mantıklı ama Kaan orta sahada, Barış da ilerde lazım. Kazım'ı içerdeki kek maçlar dışında hayatta oynatmam.

Hoca Kazim‘i bayerne karsi ilk 11e atti, oynasa hic sasirmam

Ozaman davinsonun olmadigi denklemde nelsson kaan yapcaz mecburen

Ben oynatmazdim davinsonu hic antremana katilmadi zaten. Kupa finalinde oynasin

çok önemli bu ya. fb'in topla çıkmasını önlemek lazım. zaten fred yok ve stoperlerinden en az biri sıkıntılı olacak. o yüzden ön taraf ne kadar dinamik olursa o kadar iyi. ilk yarım saat bildiğin güreş olacak sahada. inceci isimler son yarım saat girip fark yaratmalı bence (ziyech, zaha gibi)

icardo

kerem -- mertens -- BAY

kaan -- torriera

full press.
Mesela Mertens de bu işe çok uymuyor yaşı itibariyle ama en azından sakat sakat oynamıyor Icardi, Ziyech ve Zaha gibi. Bu 11'de sakat sayısını 1'e indirmiş oluyoruz. Zaha ve Ziyech de sonradan girer gerekirse.

Ben bu maçta mağlup olacağımızı düşünüyorum nedeni derbiye 1 haftakala çıkan bu olaylar tesadüf değil zemini çok iyi ayarladılar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt