Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
haydi bastır cimbombomum
kan gele kan gele (x2)
fenerin ..cığı bize
dar gele dar gele oy (x2)
kan gele kan gele (x2)
fenerin ..cığı bize
dar gele dar gele oy (x2)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya adamların stadı 15 dk yürüme mesafemde şansımı deneyeyim diyorum ama sevmiyorum yok yere ağız kokusu çekerim ederim.Beyler maca rakip seyirci aliniyor aciklamaya göre ama passoligde satis yok nasil iş?
Feneri öven postlar hakkında yorumun?Keremsiz kadrolara gulumsuyorum
onlara kahkaha atıyorum emrahımFeneri öven postlar hakkında yorumun?
Şu derece gsli olacaksınbu maçı ben neden bugün zannettim - yok yere ekstra gaza gelmişim sabahtan
Unutmazsam akşama bir video hediye edeceğim kendilerineonlara kahkaha atıyorum emrahım
fb gibi maçlara karagümrük oyunu oynanmaz ya. o ihtimali çok görmüyorum ben. tamamen motivasyon kaynaklı o dalgalanma. ne olursa olsun, kim oynarsa oynasın oyundan keyif alan kendine güvenen oyuncu grubumuz olmak zorunda yalnız dediğin gibi. oyun olarak vasatımızı kestiremiyoruz. anadolu kulüpleri bu ivmeyi belirlememeli biz belirlemeliyiz.Katılıyorum böyle soylememizin sebebi de takımın dalgali oyunu. Misal sende Bayern maçlarını örnek vermişsin. Bayern maçında oyuncuların istediğinde ne yapabildiğini gördük. Karagümrük ve Pendik maçlarında da istemediklerinde ne yapabildiklerini de gördük. İkisi arasinda dağlar kadar fark var ve resmen maç seçtikleri için dalgalı bir performansimiz var. Şampiyon olan takimlarin az çok taban performansi bir yere sabitlenir. Bizde şuanda o taban performans cok aşağılarda. İster istemez de maç sonucunu kestiremiyoruz. Çünkü içimizden Bayern maçındaki gibi oynarsak çok rahat yeneriz diyoruz. Ama içimizdeki diğer ses ulan son Karagümrük maçındaki gibi oynarsak ecel terleri dökeriz dedirtiyor. İki ucu boklu değnek