⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
haydi bastır cimbombomum
kan gele kan gele (x2)
fenerin ..cığı bize
dar gele dar gele oy (x2)

Kerem kesin oynatılır - Zaha ya da Ziyech entegresi ya da tercihi nasıl olur onu kestiremiyorum ama

dün bir kaç arkada açık olan youtube programı ndombele ortasaha dedi - Fred 'in yokluğunda tabiri caiz ise "kabız" bir fener orta sahası olacak -Crespo 67 kere kendini bırakacak yere falan ... Ndomb o anlamda OYNARSA çok işe yarar

zira Kaan - Torreira ikisilindeki prblem merkezten top götürmek oluyordu - Defanstan başlayarak kantalardan gidiyorduk alternatifsiz.

Olası bir mağlubiyette homurdanmalar yüksek ivme kazanacak. Maçtaki performanslardan öte direk kafadan 6-7 soru mevcut sorulmasi gereken.

1-Ziyech Sanchez sakatsa neden oynattiniz bu sakatken oynatma modası nereden çıktı?
2- icardi neden hiç dinlendirilmedi hep sakatlığın arkasina sığınıldi?
3- Zaha ne zaman form tutacak?
4- Ndombele angelino neden alındı?
5- Takım neden avrupada farkli ligde farklı oynuyor?
6-Oyuncu değişiklikleri konusu

Beyler maca rakip seyirci aliniyor aciklamaya göre ama passoligde satis yok nasil iş?

Beyler maca rakip seyirci aliniyor aciklamaya göre ama passoligde satis yok nasil iş?
ya adamların stadı 15 dk yürüme mesafemde şansımı deneyeyim diyorum ama sevmiyorum yok yere ağız kokusu çekerim ederim.

muhtemelen UA tamamını almıştır zaten bu arada kapasite yoktur bilet anlamında - çok zor bir şey fener deplasmanına bilet almak

Tuhaf olan fenerin kendi sitesinde misafir tribün 1450tl yaziyor ama passoligde basindan beri öyle bi secenek yoktu.

Galibiyet şanslı bir durum olur.İleride birbiriyle uyumsuz hücumcular + olarak önde baskıda yapamıyoruz artık taktiğin yarısı bu zaten.İşimiz zor.

Sol bek gene Barış Alper olursa bunların Samuel ile eşleşmesi kritik hal alacak- uçurtma gibi eller kollar açık atmaya bayılıyor kendini zaten. Barış'ın da bazen timingi ayarlayamayıp faulmüş görüntüsü veren müdaheleleri oluyor.

hakemde zaten öyle bir fırsatı tepmez.

Fred yok çirkef MHY yok... Cengiz ile Kahveci'ye iş yaptırmazsak gol yemeyiz.

Katılıyorum böyle soylememizin sebebi de takımın dalgali oyunu. Misal sende Bayern maçlarını örnek vermişsin. Bayern maçında oyuncuların istediğinde ne yapabildiğini gördük. Karagümrük ve Pendik maçlarında da istemediklerinde ne yapabildiklerini de gördük. İkisi arasinda dağlar kadar fark var ve resmen maç seçtikleri için dalgalı bir performansimiz var. Şampiyon olan takimlarin az çok taban performansi bir yere sabitlenir. Bizde şuanda o taban performans cok aşağılarda. İster istemez de maç sonucunu kestiremiyoruz. Çünkü içimizden Bayern maçındaki gibi oynarsak çok rahat yeneriz diyoruz. Ama içimizdeki diğer ses ulan son Karagümrük maçındaki gibi oynarsak ecel terleri dökeriz dedirtiyor. İki ucu boklu değnek
fb gibi maçlara karagümrük oyunu oynanmaz ya. o ihtimali çok görmüyorum ben. tamamen motivasyon kaynaklı o dalgalanma. ne olursa olsun, kim oynarsa oynasın oyundan keyif alan kendine güvenen oyuncu grubumuz olmak zorunda yalnız dediğin gibi. oyun olarak vasatımızı kestiremiyoruz. anadolu kulüpleri bu ivmeyi belirlememeli biz belirlemeliyiz.

Herkesde bir umutsuzluk var, merak etmeyin gerek reaksiyonu verecek oyuncular ve hoca

sanchez iyilesse bile ne kadar katkısa sağlar bilemiyorum. gene sakatlanma düşüncesiyle tam performans alamayız gibi. nellson iyi topçu da indirdiği topların çoğu rakibe oluyor. ordan dönen top golü yemez, barış alper saçmalamazsa hamle hatalarıyla iddaa ediyorum rahat kazanırız. eğer ortada formu yükselen birini monte edersek kaan stoper baslarmıs gibi geliyor bu maça.

Geri
Üst Alt