⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmada TFF VAR merkezinde hakem Mustafa İlker Coşkun görev yapacak. #FBvGS

gördüğünü uyarırsın inşallah mustafa ilker

Topu ayağına bekleyen değil, topu kazanmak için uğraşan isimler 11'de olmalı bugün. Sadece Boey ve Torreira'nın çabası yetmez. Barış Alper fenerin antidotu gibi, mutlaka kullanılmalı. Boey-Barış kanadı Ferdi-Tadic'i pasifize edebilir. Tete, Ziyech gibi isimlerden bu maçta uzak durulmalı. Geçen sene kadıköy'de sol bek Dubois'ti, bu sene Kaan aynı şekilde denenebilir. Belli bir standardı olduğu için görevini yapacağını düşünüyorum. Demirbay son oynadığı maçlarda fena görüntü vermedi, devam etmesi sürpriz olmaz. Mertens ile başlanabilir, o bölgede 45 dakika bile olsa her şeyini vermesi lehimize olur. Kerem-Zaha'dan birisi oynamalı, diğeri kulübede beklemeli. İkisi aynı anda olunca olmuyor. Hocanın bu tarz maçlarda taktikleri genelde başarılı oluyor, umarım buna devam eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz güvenebileceğimiz bi sol bekimiz olsa Barış'ı sağ önde Ferdi' nin karşısında oynatırdım. Bize yaratacakları en büyük tehdit Ferdi'nin tersten adam eksiltip savunma dengesini bozması olacak gibi. Orada tempo, savunma ve defans arkasına sarkma tehdidi yaratmamız lazım.

Barış sol bek olacaksa her ne kadar bazen çıldırtsa da Tete sağ ön, Mertens ortada, Kerem sol ön tercihim olurdu.

Eyvah eyvah
IMG_8379.webp

IMG_8380.webp

IMG_8381.webp

Icard
Zaha-Mertens-Barış
Torr-Kaan
Kazım-Abdül-Nels-Böey
M1​

nasıl bi kadro olacak merak içindeyim. Barış sağ önde başlamalı bence.

Günsydin rtaslar, yeni uyandim ve rüya gördüm 4-3 bi skor vardi, bize mi ifb ye mi hatirlamiyorum

Bu fb'liler özellikle mi hakemliği tercih ediyor, sırf diğer takımları doğrayıp takımlarına maçı vermek için? Ulan bi Hüseyin Gökçek'in gs basket formalı resmini 10 sene konuştular, bu heriflerin hakemleri utanmasa maçlara formayla çıkacak kimseden ses yok, nerede kardeşim bu yönetim?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt