⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Defans Nelsson Barış Alper olursa %100 penaltı olur bu maçta. İki bombayla maça çıkamayız

bak sen arkada calana , tum taraftarin eslik ettigi seye
ser yuvası adi pislik camianin basit tek hücreli organizmaları

beinde canlı canlı veriyor

Zaha bir ara Kerem'den daha iyi dönüyordu geriye orası doğru ama sonra bir daha sakatlanınca o da dönmemeye başladı. Tete'nin 11 olduğu maçları da biliyoruz zurna bir arkadaşımız maalesef.

Zaha ve Ziyech'in sakat olduğu net çünkü bazen idman fotolarında görünmüyorlar. Zaha'yı Palace'ta sakat sakat oynatmışlar. Ziyech de direkt sakat geldi zaten. Nesine inanmıyorsun ilginç.
Ziyech kendini AFCON'a saklıyor bence net şekilde. Tete bugün 11 başlasın diye demedim genel konuşuyorum, bazı topçulardan 20-30 dakikalık performanslarla formayı kapması bekleniyor

Zaha sakat sakat oynamışsa bile tüm yaz dinlendi, bizde aylardır rehabilite oluyor. Bana kalırsa hoca hem Zahalı hem Keremli bir plan bulmakta zorlanıyor (ki ben yazın Zaha transferinin Kerem'i taca çıkaracağını düşündüğümü yazmıştım, bence de böyle bir plan bulmak zor) ve bu sakatlık meselesi bahane oluyor

Günün sonunda elinde kadroya konacak kadar fit bir Zaha varsa sahaya sürersin. Bu herifin Kadıköy'de Fener'e sokması demek camia olarak çökmeleri demek. Ayrıca Icardi'den sonra açık ara en yetenekli oyuncu kadromuzdaki

Hahaha inşallah Cengiz sağda başlar. Kayseri’de gol attı diye bir şey sandılar heralde. İrfancan sağ kanatta daha büyük bir tehditti. Şimdi hem sağ kanatları yok hem de orta sahaları kadayıf gibi olacak. Mal bu adam 😂

Geri
Üst Alt