⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Ziyech kendini AFCON'a saklıyor bence net şekilde. Tete bugün 11 başlasın diye demedim genel konuşuyorum, bazı topçulardan 20-30 dakikalık performanslarla formayı kapması bekleniyor

Zaha sakat sakat oynamışsa bile tüm yaz dinlendi, bizde aylardır rehabilite oluyor. Bana kalırsa hoca hem Zahalı hem Keremli bir plan bulmakta zorlanıyor (ki ben yazın Zaha transferinin Kerem'i taca çıkaracağını düşündüğümü yazmıştım, bence de böyle bir plan bulmak zor) ve bu sakatlık meselesi bahane oluyor

Günün sonunda elinde kadroya konacak kadar fit bir Zaha varsa sahaya sürersin. Bu herifin Kadıköy'de Fener'e sokması demek camia olarak çökmeleri demek. Ayrıca Icardi'den sonra açık ara en yetenekli oyuncu kadromuzdaki
Manu ve Bayern deplasmanlarına Kerem ve Zaha ile çıkan adam ne diye bahane arasın? Saçma eleştiri yapıyorsun şu an. Hangisini keser bilmem ama Icardi, Zaha ve Ziyech'ten en az 1ini kesmesi gerek. 3'ü de fiziksel olarak iyi durumda değil. Zaha'nın en yetenekli 2. herif olmasına bir şey dediğimiz yok ama iyi durumda değil herif.

İsmail bile cesaret edip saçma sapan bir orta sahaya çıkmış.Bu maçı kazanamazsa söyleyeceklerimi tahmin edemiyorum hocamıza :)

1703429620674.webp

Helva gibi orta sahayı dagıtıp atamazsak diyecek sozum yok iki 10 ozellikle bir çakma 8 le çıkmış adam

Derbiye ilk 11 olarak fazla Türk oyuncuyla çıkmak büyük 1 avantaj ama bunun da tadı kaçırılmamalı bizim açımızdan..

Zayıf orta saha hızlı kanat tercih etmiş İsmail. İrfan’ı kesememiş, Cengiz’i oynatmak istemiş.

Barış, Yusuf Sarı karşısında iyi sınav verdi. Bence Fener için hatalı kadro, Torreira-Kaan hatta Torreira-Kerem D’ye göre yumuşak kalmış

Mus
Boey, nels apo, barış
Torreira kaan
Tete mertens kerem
İcardi

Orta sahalarında Fred yok ama unuttuğunuz 1 şey var hakem o açığı çok rahatla kapatır.Bu maçtan benim hakem yüzünden 1 umudum yok işte..

Hoca bu ne yav.Neyse susuyorum mac sonunu bekliyorum

Geri
Üst Alt