⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
aga gri bir taç atışı ya da orta sahada faulun devam ettirilmesi değil.

ben böyle bir şeyi bile beklemiyordum hakemlerden.

ok kötü oynayan bazı topçularımız var ama bu şekilde daha ne kadar oynayabilirsin lütfen söyle bana.

bu desteğe rağmen adamlara pozisyon vermedik.
adamlar poizsyon yaratabilecek bri takım değil bizim gibi defansa ve kendilerine yatmayan takımlara karşı.

biz 2 3 pası yapsak - ayağa net oynasaka bak neler olurda... tek yaptığımız pas defans -muslera arası genelde - delici bir oyun yok. Adamların orta sahada Crespo'dan başka direnç yok...kısaca hiç direnç yok .

ama kullanmıyoruz. Kullansan Samuelleride kırmızı yer - golde buluruz - adamlar düşer maçtan.

penaltı bencede en azından çağırılmalıydı - 3 maymun oynandı. Ama buna bağlamam maçı - çok kolay gol bulabiliriz ama top oynamıyorz.

Tam zahanin maci gibi duruyor
Acilen bu demirbay denen arkadas kenara gelmeli mertens de kenara gelmeli

Zaha ve Kaan Ayhan oyuna girmeli

kayseri macında bunların fredyli versiyonun görüp demiştin okan hoca bu takıma yenilirse hiç konuşmasın

Mertens çıkmalı sahanın en kötüsü kendisi. Top kontrol edemiyor, pas veremiyor, press yok. Artık vedalaşma zamanı geldiği çok net belli.
Atağa çıkarken adamın arkasına pas atıyor.
Bence Mertens bu maç çıkmaz. Savunmada o kadar doğru pozisyon alıyor ki çıkamıyorlar toplan. 70'e kadar 0-0 devam ederse değişiklik gelmez.

Ya art niyet var ya da baska maci izliyorsunuz

Bir ara topla oynama yüzde 69 idi

Oyun ustunlugu tamamen bizde fener anadolu takimi gibi kapaniyor

Tehlikeli ataklar da oldu daha önce yazdigim gibi final paslari sikintili,ziyech en az iki defa savunma arkasina birakamadi mesela
Oyun üstünlüğünün bizde olduğuna katılmıyorum. Rakip takımın oyun taktiği ile alakalı bir durum topla oynama yüzdesi. Kaybedilen topları geri alma süremiz ve hücum istikrarımız ben bunlara bakıyorum oyun üstünlüğü konusunda. Bu maç özelinde oyunun hakimi biziz diyemiyorum ben. Farklı görüşlere saygı duyuyorum elbette. Misal ilk yarı için xg'miz kaç ki oyunun hakimiyiz diyebilelim hücum noktasına?

Boey 1 kere ayağa çıktın pozisyon oldu. 2. Sı gol olur...

Kerem Mertens out zaha tete in

Zaha Ziyech Tete seri şekilde win

Torreira, BAY ve Demirbay iyi.
Kerem yerine Zaha girmeli. Mertens yerine de olabilir.

İcardi ve ziyech çıkması gerekiyor yoklar sahada. Ziyech Allah aşkına ferdinin geriye geldiği yok ne zaman cosacaksin

Geri
Üst Alt