Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Bakambu-Zaha-Tete girmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar poizsyon yaratabilecek bri takım değil bizim gibi defansa ve kendilerine yatmayan takımlara karşı.aga gri bir taç atışı ya da orta sahada faulun devam ettirilmesi değil.
ben böyle bir şeyi bile beklemiyordum hakemlerden.
ok kötü oynayan bazı topçularımız var ama bu şekilde daha ne kadar oynayabilirsin lütfen söyle bana.
bu desteğe rağmen adamlara pozisyon vermedik.
Bence Mertens bu maç çıkmaz. Savunmada o kadar doğru pozisyon alıyor ki çıkamıyorlar toplan. 70'e kadar 0-0 devam ederse değişiklik gelmez.Mertens çıkmalı sahanın en kötüsü kendisi. Top kontrol edemiyor, pas veremiyor, press yok. Artık vedalaşma zamanı geldiği çok net belli.
Atağa çıkarken adamın arkasına pas atıyor.
Oyun üstünlüğünün bizde olduğuna katılmıyorum. Rakip takımın oyun taktiği ile alakalı bir durum topla oynama yüzdesi. Kaybedilen topları geri alma süremiz ve hücum istikrarımız ben bunlara bakıyorum oyun üstünlüğü konusunda. Bu maç özelinde oyunun hakimi biziz diyemiyorum ben. Farklı görüşlere saygı duyuyorum elbette. Misal ilk yarı için xg'miz kaç ki oyunun hakimiyiz diyebilelim hücum noktasına?Ya art niyet var ya da baska maci izliyorsunuz
Bir ara topla oynama yüzde 69 idi
Oyun ustunlugu tamamen bizde fener anadolu takimi gibi kapaniyor
Tehlikeli ataklar da oldu daha önce yazdigim gibi final paslari sikintili,ziyech en az iki defa savunma arkasina birakamadi mesela
barış osayiyi gecemez hızı yokZaha girerse osayi mali barıştan bile kaç kere çalım yedi, hem kızarır, hem penaltı caldirir
Bizim gibi pasif yönetim olursa aynen devam ederlerBeinsport kahpece anlayışını değiştirmeli fenerin pozisyonu olsa 5 kamera gösterir