⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Böyle dünya derbisimi olur ya rezil bir futbol doğru düzgün pozisyon yok

İki taraf da yenilmekten çok korktuğu için berbat bir maç izledik. 0-0 bizim için kötü sonuç değil ancak bir şey üretememek üzücü oldu.

biz kötüyüz ama bizden daha kötü bir feneri yenmeliydi hocamız
ben karşımızdakilere bakmadım bile - karşımızda takım yok ki - onu yenemedik. geçen seneki hırslı kadro 4 5 lerdi bu feneri şakasız.

ne icardi istiyor - ne başkası istiyor - ne okan hoca ortasahayı diri turuyor hep boşluk-

Defans- muslera pas - Uzun top .. sekerse ederse belki bir şeyler.

ilk yarıdaki potansiyel penaltı bile umrumda olmadı maç sonunda. o derece ziyan maçtı yav

2 korkak takimin maci les gibi futbol surekli faul. Beraberligim bize yaradigi bi mac oldu.Kaybetsek hem zor puan kaybedilen bi ligte geride kalirdik hem de ikili averaji halletmekle ugrasirdik sezon sonuna kadar.
Super kupa maci cok daha sert ve zevkli olacaktir.O maci da kayipsiz atlatip iyice morallerini bozmaliyiz bu sikecilerin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç ön alan baskısı yapmadık. Münih ve united maçlarının yarısını oynasak rahat kazanırdık. Sanki karşılıklı anlaşılmış bir maçtı.

Şu maçı almamak hata yani adamlar verdi biz istemedik maçı

Çıkın hakemi konuşun, icardiye verilmeyen penaltı SKANDALDIR. Bu rezil oyuna rağmen bile güle oynaya kazanacaktık. Bıktım artık hakemlerin art niyetinden

isabetli şutu bile olmayan fenerbahçe’yi güle oynaya yenmemiz gerekirken yenemediğimiz maç.

Geri
Üst Alt