⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
febenin rakipleri bu maçı analiz etmeli bu şikecilerde smianski ve tadice sert markaj uygularsan febe bitiyor.Gerisi forvetlerine kalmış.Misal bugün top gelmiyor falan dediğimiz icardiye 3 tane muthiş top geldi ama oda aşırı formsuz olduğundan hiçbirşey yapamadı.Nelson çok iyidi.Keremler ikiside çok hırslydı barışıda beğendim.Aponun top sürerek kaptıdığı 3 top var Allahtan çok tehlike olmadı .Şimdi bize türlü şeref yoksunluğu yapan febe düşünsün

1703441240083.webp

Kulüpler birliği zirvesinden

"ya siz arayaı açmayın - bizde feneri diri tutalım- mayısta son haftalara kadar gitsin iş yazı tura yapar belli ederiz - satamıyoruz ligi" falan mı dendi.

ülkenin Derbisinin haline bak bide yayın ihaleleri falan beklenecek....çok beklersiniz.

Okan sağolsun fark atılacak maçı 0-0 a bağladı rezillik gerçekten rezillik yönetim de hala desin hakemler cici hakemler çiçek adam ceza sahası içinde yumruk attı çağırmadılar ya
Ben de Okan'a cok sovdum mac oncesi. Ama yumruga kart verilmeyen bi mac. Gol atsaydik ne olurdu hic bilmiyorum. Skor iyi ama yapilanlari hazmedimiyorum. Olay futboldan cikti artik. Boyle kahpelik gormedim.

penaltımızı yediler onun dısında bu maçta sabaha kadar gol olmazdı. deplasmanda yenilmemek bizim işimize yarar sonuçta.

Beraberliğe de şükür dedirten 1 maç

Ne boktandı

Fener de büyüklüğümüzü kabüllenmiş hadlerini bilerek oynadılar

Biz biraz daha şov yapabilmeliydik

bu kadar kötü bir fener bulmuşken degısıklık icin 80 dk bekliyorsan hocam suç sendedir

ismail 1.dkdan itibaren korkarak beraberlige cıkmıs zaten bundan iyi fırsatmı olur

Geri
Üst Alt