⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Yonetim sus pus. Konu aciyoruz modlar aninda kilitliyor. Bunlar kesin yonetimden para aliyor. Artik sabrimiz tasti, birakin insanlar kufursuz icinden geleni yazsin.

Screen Shot 2023-12-24 at 3.32.46 PM.png

Şu yapılanları gören adamlar iki gün sonra çıkar futbolumuzun marka değeri diye şaşalı şaşalı konuşurlar. Ulan marka mı bıraktınız marka değiri kalsın. Bir tane zengin züppesi mutlu olsun egosunu tatmin etsin diye futbolun azda olsa izlenbilirliğini öldürüp gömdünüz.

Bu yayıncı kuruluşun şerefsizlik yaptığı o kadar belliydiki..göz göre yapıyorlar..

Fb liler maçlardan önce Hakemler hakkında hep kötü konuşurlardı taki bizim maça kadar derbiye atanan Hakemle ilgi tek kelime etmediler. Hakemin ekibinin var dahil ne oldu burdan belli zaten

Pekiii o hakem denen cibilliyetsiz, sen ceza sahası içindeki yumruğu tokatı görmicen de neyi görcen, Sametin elini de görmemiştin dimi sen, karaktersiz şerefsiz. Aksiyon içersindeki poziyonlar bide bunlar. Sahanın öbür ucunda falan değil. Kahbesiniz kahbe.

seyirci yokken VAR'in devreye girip penalti verdirdigi pozisyona bakin. Utanmaz herifler.

Senelerdir bizim maçlarda hata yapan hakemlerin kariyerleri bitirildiği fenerin lehine çalışan hakemler hep ödüllendirilmesinin meyvelerini topluyorlar.

Bugünkü Icardi pozisyonu tam tersi Nelsson Dzeko'ya yapsaydı kırmızı + penaltı olarak geri dönüş sağlanırdı.

Bu düzeni yıkmadıkça daha çok aleyhimize hata olur çünkü sonraki maçlara vererek ödüllendirecekler lehimize çalan çıkarsada sezonu kapattığı için çalmaya bile korkarlar.

şu hakemi mesela vursalar gram üzülürsem ben de en adi şerefsizim bu arada.Bakın mesela benim sinirden başım ağrıyor şuan ve sabaha karşı yatacağım yüzüm gözüm şişecek.Ben gibi kaç tane insan var toplu imhaya giriyor bu.Bu adama bir şey olsa ben üzülmem , adalet yerini bulmuş derim.
O yüzden Faruk başkan az bile yaptı.İlk günde söyledim bunu , bugün de söylüyorum.Gram söylediğim değişmiyor.İstanbulspor da iyi yaptı bunlara.Bu adam gidecek evine uyuyacak haftaiçi de parası yatacak.

Sayin modlar, ozet linkini ekleyebiliyor muyuz buraya?

OZet'te djiku'nun yumruk attigini koymuslar saka gibi.

Geri
Üst Alt