⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Ya hala kaleci diyorsunuz
Averaj bir kaleci kaanın şutu kornere iterdi, bu kale önüne tokatladı, golü de yedi
Apokerimin şut da öyle tam köşeye falan gitmiyor ama onu da yedi
Gelecek vaadeder ama kurtardıkları genelde üstüne gelenler, averaj bir kaleci olabilir tecrübe kazanırsa

Aktif olarak 12 saniye oynadı rdas
biliyorum sadece beklentim yok biraz simariklik gibi olabilir ama boey hatta yoksa kaan var hic olmasa baris alper bile kapatir orayi o yuzden beklentim yok diyorum. ama orta saha bagirirken eyup ve efeyi beklerim denenmesini sikca.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet yok,gol falan atamayız diyenler hemen toz oldu.
İşin garip tarafı averaj kastığımız bir maç oldu.
Normalde 7-8 olması lazımdı.

aslında sıkıntılı gidiyordu ikinci yarı ama bir anda 3 oldu maç

ihtiyaç vardı böyle bir skora. son maçlar hep kısır geçti.

biliyorum sadece beklentim yok biraz simariklik gibi olabilir ama boey hatta yoksa kaan var hic olmasa baris alper bile kapatir orayi o yuzden beklentim yok diyorum. ama orta saha bagirirken eyup ve efeyi beklerim denenmesini sikca.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli olan oynama alışkanlığı rdas. Arada sırada böyle adapte edebilmek için oyunları daha erken koparmalıyız. Bunun üstüne kupa maçları da gelecek. Sabırlı olmak zorundayiz

Kerem kötüyken ısrar etmenin manası yok. Takımı tamamen bozuyor. Geç de olsa istediğimiz sonucu aldık.

tonla eksige ragmen 3 puani 3 golle almayi basaran takimi ve teknik heyeti tebrik ederiz.

Geri
Üst Alt