⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

18'lik yeni yetme kaleci, topçularımızı ipe dizen moreno ve her pozisyonda ağzından köpükler saçan hırsından çimleri yiyen stoper Calvo'yu bir yere not edin. fb maçında dikkatle izleyin bu isimleri. Bakalım o maçta da böyle yırtınacaklar mı..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1704650881524.webp

18'lik yeni yetme kaleci, topçularımızı ipe dizen moreno ve her pozisyonda ağzından köpükler saçan hırsından çimleri yiyen stoper Calvo'yu bir yere not edin. fb maçında dikkatle izleyin bu isimleri. Bakalım o maçta da böyle yırtınacaklar mı..

Calvo cezalı sattı maçı

Almanyadan Galatasaraya kotu oyuncu gelmiyor..

Erdal Keser b dortmund,,,

Ugur Tutuneker b munich,,

Bunlari zaten bilenler bilir..

ve daha niceleri..

Begenmedikleri baris ozbek, serkan calik, tolga cigerci bile fiyat / performans acisindan o sartlar icin katki sagladilar..

Yeni favorim Kaan Ayhan..

Zaten kendisi de hasta Galatasarayli..

Diger genclerden de insallah verim alacagiz..

Calvo gerekeni yapti fb macinda cezali ali abisi demistir fark olursa sarı gör diye

Bakalım haftaya Konyaspor Fenerbahçe’ye karşı da aynı motivasyonla oynayacak mı?

Net bir şekilde mamalanmışlar hele ilk yedikleri golden sonraki tüm takımca vermiş oldukları tepkiler anormaldi

@Recep Timur sen mi engelledin beni kerem konusundan. :asd: keremin kötü bir futbolcu olduğunu ne zaman anlayacaksın artık acaba

Bir yere yeni bir kaleci yetiştirmeyeceğiz ilk ciddi maçta sadece bakacak dışarı çıkan topa vuracak dzekonun önüne düşecek
isimler değişir konunun aslı aynıdır, kalecinin özeti bu.
Sorunu gidip kendimizde aramamız gerekiyor.
1-2 kişi olarak değil tüm takım ve yönetim çıkaracak bu pozisyonları derdin ne .k yerinde diyecek

Devre arası bir anda profil fotoğrafı dank etti apar topar koşarak geldim değiştirdim en son Kayseri maçında vardı puan kaybetmiştik son anda hatırladım ucuz yırttık bugün bana yazardı. :asd: @Naci Liboş

Belki Recep Timur’dan sonra en büyük Keremci benimdir ama kaval kemiğiyle şut atmayı bırakmalı

Suudi arablar Atatürk'ün posterine tahammül edemiyor ama bizde ki arap seviciler espri niteliğinde yazılan bir mesajı kılıç artıklarına kutsalıma laf ettirmen diyen hasan hazara dümbüğü deve sidiğide sahih hadislerden,şimdi sana bir şişe deve sidiği yollasam o deve sidiğide senin kutsalına girer mi?Sidiği içer misin içmez misin?
Atatürk,İstiklâl marşı ve bu Türkiye Cumhuriyeti de benim kutsalım.
Araplar bunlara karşı çıkacak senin gibiler de bunların dogmalarına kutsalım diyecek.Atatürk olmasaydı,Atatürk ve onun silah arkadaşlarına kılıç artığı diyenlerin anası belli olurdu ama babasının kim olduğu belli olmazdı.

Ya hala kaleci diyorsunuz
Averaj bir kaleci kaanın şutu kornere iterdi, bu kale önüne tokatladı, golü de yedi
Apokerimin şut da öyle tam köşeye falan gitmiyor ama onu da yedi
Gelecek vaadeder ama kurtardıkları genelde üstüne gelenler, averaj bir kaleci olabilir tecrübe kazanırsa

Aynen öyle. Kaan güzel vurdu bu arada az daha üstten ya da sola gitse gol olurdu ancak vasat üstü bir kaleci onu dışarı çeler tokatlar. Bu kaleciyse gol atamamak o pozisyonları çıkaracak oyun planı kuramamak da ayrı bir soru işareti. Üstüne şut çekip durduk adamın ya da kaleye uzak yerlerde zorladık, Kerem hariç

Geri
Üst Alt