⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

GDP2ZvsXcAA37RC

Ahhh bizlerde bir görebilseydik:)) Eyüp'ü Gökdeniz'i Efe'yi .Sadece Yedek kulübesi esamesinde isimlerinin geçmesi dışında.
Bi pilot takım alamadık bir türlü. Tff 2.lig bile olsa olur, 1 sezon profesyonel maç oynasalar düzenli dipcik gibi olurlar. U19 liginin seviyesi amatör kümeden bile düşük, pişemiyorlar orda

Bi pilot takım alamadık bir türlü. Tff 2.lig bile olsa olur, 1 sezon profesyonel maç oynasalar düzenli dipcik gibi olurlar. U19 liginin seviyesi amatör kümeden bile düşük, pişemiyorlar orda
Biz o işide başaramayız.Yapmamız gereken tek şey Kerem Demirbaya,NdombeleYe Angelinhoya verdiğimiz süreleri biraz azaltıp direkt sahaya atacağız.Olursa olur olmazsa olmaz.ne kaybederiz söylermisin?

Bunca eksikle çok doğal bir kadro ama ben olsam Zahayı ileri koyar Keremi kendi yerinde oynatır, Sağ tarafa Tete koyardım bu çocuğu başka türlü kazanamazsın. Kerem Demirbay merkezde görevini yapacaktır. Ndombele icin de çok iyi bir fırsat. Umarım kazanırız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genç oyuncu oynasın diyenler genç oyuncu hatasından gol yiyince önce onlar söver genç oyuncu zamanı değil başabaş yarış var malum 2 farkla önde girersek son 15-20 dakikaya belki

Yav Konya'da iş yok kale de bebenin biri olacak 4-0 yeneriz rahat olun amma kasıldınız ha

Biz o işide başaramayız.Yapmamız gereken tek şey Kerem Demirbaya,NdombeleYe Angelinhoya verdiğimiz süreleri biraz azaltıp direkt sahaya atacağız.Olursa olur olmazsa olmaz.ne kaybederiz söylermisin?
Büyük ve yarışmacı takımlar o süreleri veremez. U19 seviyesi çok düşük, o eleştirdiğin bitik adamları bile aratırlar, o psikolojik tahribatla kariyerleri başlamadan biter. Dediğim gibi u19 ve A takım arasında köprü olacak profesyonel liglerde olan bir pilot takım lazım bize

Büyük ve yarışmacı takımlar o süreleri veremez. U19 seviyesi çok düşük, o eleştirdiğin bitik adamları bile aratırlar, o psikolojik tahribatla kariyerleri başlamadan biter. Dediğim gibi u19 ve A takım arasında köprü olacak profesyonel liglerde olan bir pilot takım lazım bize
Ozaman bu işe hiç girmeyelim. Ben katılmıyorum. Eyüp Aydın; Ndombele ve kerem Demirbay'dan nekadar kötü olabilirki 2 ay peşinden almak için koştuğun çocuk.ne kadar kötü olabilir söylermisin lütfen.

Geri
Üst Alt