Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
Hala mertens mi arkadaş altyapıdan çocuk oynatın daha iyi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahhh bizlerde bir görebilseydikherif arda gulerden daha iyi topcu
ömrümde böyle bişey görmedimİlk yarı 5 atıp ikinci devre gençleri sahaya sürücezz.
Bende orda begenmistim ama istikrarlı şekilde yedekten girerse gelişir.U19 izleyenler övüyor. Ben de bir maçını biraz izledim harbiden diğerlerinden farklı duruyordu sahada
Bi pilot takım alamadık bir türlü. Tff 2.lig bile olsa olur, 1 sezon profesyonel maç oynasalar düzenli dipcik gibi olurlar. U19 liginin seviyesi amatör kümeden bile düşük, pişemiyorlar ordaAhhh bizlerde bir görebilseydik) Eyüp'ü Gökdeniz'i Efe'yi .Sadece Yedek kulübesi esamesinde isimlerinin geçmesi dışında.
Bu ney la
Saç tipiBu ney la
Le Bron Apo dö kerimBu ney la
Biz o işide başaramayız.Yapmamız gereken tek şey Kerem Demirbaya,NdombeleYe Angelinhoya verdiğimiz süreleri biraz azaltıp direkt sahaya atacağız.Olursa olur olmazsa olmaz.ne kaybederiz söylermisin?Bi pilot takım alamadık bir türlü. Tff 2.lig bile olsa olur, 1 sezon profesyonel maç oynasalar düzenli dipcik gibi olurlar. U19 liginin seviyesi amatör kümeden bile düşük, pişemiyorlar orda

Büyük ve yarışmacı takımlar o süreleri veremez. U19 seviyesi çok düşük, o eleştirdiğin bitik adamları bile aratırlar, o psikolojik tahribatla kariyerleri başlamadan biter. Dediğim gibi u19 ve A takım arasında köprü olacak profesyonel liglerde olan bir pilot takım lazım bizeBiz o işide başaramayız.Yapmamız gereken tek şey Kerem Demirbaya,NdombeleYe Angelinhoya verdiğimiz süreleri biraz azaltıp direkt sahaya atacağız.Olursa olur olmazsa olmaz.ne kaybederiz söylermisin?
Totem yapmak yasaktırYav Konya'da iş yok kale de bebenin biri olacak 4-0 yeneriz rahat olun amma kasıldınız ha
Ozaman bu işe hiç girmeyelim. Ben katılmıyorum. Eyüp Aydın; Ndombele ve kerem Demirbay'dan nekadar kötü olabilirki 2 ay peşinden almak için koştuğun çocuk.ne kadar kötü olabilir söylermisin lütfen.Büyük ve yarışmacı takımlar o süreleri veremez. U19 seviyesi çok düşük, o eleştirdiğin bitik adamları bile aratırlar, o psikolojik tahribatla kariyerleri başlamadan biter. Dediğim gibi u19 ve A takım arasında köprü olacak profesyonel liglerde olan bir pilot takım lazım bize