⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Net 11 bu.

Screenshot_2024-01-07-12-52-02-230.webp

muslera

sağ bek -boey cezalı-
nelsson
bardakçı
sol bek

orta saha
-torriera cezalı-
demirbay

kerem aktürkoğlu
mertens
zaha

halil

bence 8 oyuncumuz belli. (maç günü paylaşımından yola çıkıyorum)

3 pozisyonda belirsizlik var. sağ bek, sol bek, orta saha.
4 oyuncu ihtimali var. BAY, kaan, ndombele, kazımcan.

1. iht:
sağ bek kaan
sol bek BAY
ort saha ndombele

2. iht
sağ bek BAY
sol bek kazo
orta saha kaan

ben 2. ihtimali isterdim ama bence hoca 1. ihtimali deneyecek. ndombele'ye son bir şans verecektir.

konya muhtemelen maç boyu kapanıp, moreno/pripp/muriç ile kontra kovalayacak. full kapanacak bir takıma karşı ndombele işe yarayabilir bu arada. drippling ve ara pas özelliği var ve dar alanda fiziksel mücadelede yıkılmayan bir adam.

uzaktan da bol bol şut çekmek lazım bu arada. konya kalecisi 18 yaşında ve ilk süper lig maçı sanırım.

moreno tehlikeli herif sağ bek mevkisi önem arz etmekte.

evet konya kalecisi 18'lik deniz ertaş'ın daha önce 1 dakika bile süper lig tecrübesi yok imiş.

vallah özellikle demirbay, aktürkoğlu, mertens ve zaha'dan bol bol uzaktan şut bekliyoruz.

Mertens yazmamak için 11 kurmuyorum.Kusacam artık mertensi görmekten herife büyük bir düşman oldum 11de görmekten.Millet veteran maclarinda bile iyi kötü kaleye şut çekiyor bizim beyefendi kaleye top yetiştiremiyor.

İcardi neden yok belli mi beyler?
Yani olsun diye demiyorum da sakatken ve sahada yürüyorken bile çıkarılmıyorken şimdi neden yok onu merak ettim

Tahminen
Muslera
Kaan Nelsson Abdul BAY
Ndombele Kerem
Tete Kerem Zaha
Halil

KDb orta sahadaki defansif yükü sırtlayabilecekse Ndombili ile ikili oynayabilirler ama riskli tercih olur yine. Bir taraftan da bu kadar eksik sakat varken şans bulamayacak adamı ne diye takımda tutuyoruz o var.

Geri
Üst Alt