Yener Bardan
Ulubatlı Souness
Kaanın 90 dakikada bir hatası yok, Alituralp 3 dakikada adsm kaçırdı arada fark büyük
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demirbay'ın arkasında en fazla duran isim @Recep Timur
Baba oyun ritmimiz yok okey de adam üç tane %100luk gol kaçırıyor sonra kötü oluyoruz. Rakiplerimiz uçup kaçıyor sanki feneri de goruyoruzKerem ve halil saç baş yoldurmasa gerçekten iyiydik
Kafayı kuma gömdülerGS gol atamaz fb her mac birsürü gol atıyor diyenler neredesiniz??
Tebrikleri alayım2. Yarı kayar geceriz, raad olun.

Abdülkerim'in attığı ilk golü bana hediye etmesi hakkında görüşleriniz nedir? @Naci Liboş @Oğuzhan Sesko @Umut Işık @Vasfi Vural @Hüsnü Ayabakan
adam üzüntüden o surata bürünmüş olamaz yani ?hocanın hatalarını vs geçtim arkadaşlar Kerem Aktürkoğlu denilen arkadaş takımı sabote ediyor resmen.Hani rakip kalecilere falan gelene kadar önce kendi içimizdeki adama bakmak lazım adam takımı sabote ediyor ve trip atıyor sonra yüz beş karış sanki başkası kaçırmış gibi bir de negatif enerji yayıyor.
ali turaptan beklentim yok. ama eyup aydini cok merakla bekliyroum diger maclarda da.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan biraz hızlı yada yetenekli olsa çok başka seviye adam olurmuş,oyun bilgisi inanılmaz.Kaanın 90 dakikada bir hatası yok, Alituralp 3 dakikada adsm kaçırdı arada fark büyük
İlk yarıda nşada 3lük olacak oyundu. Atamadıkça rakiplere de ekstra motive geliyor, sonra vay efendim top oynamıyoruz. Hiç oynamıyorsak bile fbden 2 gömlek üstün oynuyoruzBaba oyun ritmimiz yok okey de adam üç tane %100luk gol kaçırıyor sonra kötü oluyoruz. Rakiplerimiz uçup kaçıyor sanki feneri de goruyoruz