Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin %80'i böyleHer zaman böyle kek rakipler gelmeyecek
ciddi post haO sutlari kerem cekse stadin disina yollamis idi
Mizah mi yapsak ne diyonciddi post ha
Adamlar 1xG den 4 gol çıkarıyor dinlenmeye geçiyor biz +3xG den 1 gol zor çıkarıyoruz sinir bozucu şu durum..
Ekli dosyayı görüntüle 230008
Bunu daha önce çok defa dile getirdim bize karşı her takım öyle bir kapanıyorlar ki boşluk vermiyor bunlara karşı gelen geçen açık oynuyor ya da gelen şutları içeri alıyorlar en kötü ihtimal birileri hata yapıyor olay çözülüyor.gelip bizim maçlarla rakip maçları kıyaslayanlar maçları ya izlemiyor ya dalga geciyor. ben bize karşı hata yapan savunma görmedim fener zora düşse rakipte biri hata yapıyor. kaleci hatası görmedim ben bizim maclarda fb maclarında yumurtlayan şaşalları herkes gördü. fener çok iyiyse bizim kaleye şut çekseydi kendi sahasında
emin ol olmaz,her takımda kapanmıyor bize ,ki böyle takımlar kapansa ne olur 1 tane erken gol atsan acılcak zatenKapanan takimi acamiyoruz ki. Nereye atiyorsun 4-5 bize böyle kabak çiçeği gibi acilsinlar bakayim 7-8 oluyor mu olmuyor mu